Nestalo dete Anđeline Džoli i Breda Pita?! U potragu se uključila i policija!

Razdor u porodici Džoli-Pit eskalira, a to najviše negativnog uticaja ima na decu!

0
152
Anđelina Džoli
Foto: Screenshot/Youtube

Iako Anđelina Džoli odaje utisak požrtvovne majke koja je spasila svoju decu od navodno nasilnog bivšeg supruga Breda Pita koji je sklon alkoholizmu, drogama i tučama, tu i tamo se pojave natpisi kako to i nije baš tako.

Nedavno smo na primer mogli čitati da Anđelina ima kratak fitilj s decom i da je sklona vikanju na njih dok pritom izgovara jako ružne i vulgarne izraze. Isto ako, sve češće se u stranim medijima pojavljuju i člancima u kojima se navodi kako najstarije biološko dete Breda i Anđeline, 14-godišnja Šiloh, nije u dobrim odnosima s majkom i da želi da živi s ocem.

mobil shop prodaja opreme mobilni telefoni

 

View this post on Instagram

 

#shilohjoliepitt #angelinajolie

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Šiloh navodno više ne može gledati svoju ogorčenu i izgladnelu majku i ne može podnositi njene promene raspoloženja, dok navodno ističe i to kako je porodična situacija guši.

Sada tabloid New Idea piše da je Šiloh pobegla od kuće i da je nestala na 48 sati. Kap koja je prelila čašu su silini medijski natpisi koji u poslednje vreme kolaju u vezi njenih roditelja, pogotovo njihovih ljubavnih života. Kada tome pripišemo i činjenicu da su Bred i Anđelina već četiri godine u razdornoj brakorazvodnoj parnici, koja očito ostavlja drastične posledice na Anđelinu koja je vidno mršava, ispijena i iscrpljena, nije ni čudo da se njihov sukob preliva i na decu.

 

View this post on Instagram

 

#shilohjoliepitt #angelinajolie

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Izvor za spomenuti medij je tako objasnio da je Šiloh jednostavno dobila slom živaca od svega te je potražila mir i utehu od haosa u porodici kod prijateljice, ali nikome nije rekla gde ide. Iako je nakon dva dana došla sebi i vratila se kući, u međuvremenu je pozvana policija. Anđelina je naravno premrla od brige, pogotovo zato što je Šiloh povučeno i drugačije dete od sve ostale Bredove i njene dece pa je nekad teško razgovarati s njom i prodreti u njeno emotivno stanje.

 

View this post on Instagram

 

☯💜

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Osim policije se u potragu inače uključilo i osoblje vile u kojoj Anđelina živi s decom, a sve je završilo tako da je Šiloh na kraju sama nazvala majku i rekla joj da je na sigurnom i da se vraća kući. Anđelina je nije previše grdila, već je navodno za sve okrivila Breda, koji kako je izvor rekao: „paradira s nemačkim modelom Nikol Poturalski dok deca to sve gledaju„.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde