Dženifer Lopez napravila skandal u restoranu! Situacija je eskalirala kada je počela da viče na verenika!

Iako Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez deluju zaljubljenije nego ikada, a svet je oduševila i vest da par planira da usvoji dečaka i devojčicu, to ne znači da u njihovom malom raju nema nevolja.

0
103
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
Foto: Screenshot/Youtube

Tako su se Dženifer i Aleks, tvrde očevici, posvađali usred romantične večere. Gosti restorana Carbone na Menhetnu videli su kako slavni par dolazi na večeru u 20 sati te seda za najudaljeniji sto na terasi.

No, vrlo brzo nakon što su seli, taman nakon što im je donesena boca vina i pre nego što je hrana uopšte stigla, Dženifer i Aleks počeli su s raspravom koja je u tren oka eskalirala u ozbiljnu svađu. Dženifer je počela sve glasnije pričati te je mahala rukama, a Aleks je pokušavao da je smiri.

mobil shop prodaja opreme mobilni telefoni

Svedoci nisu čuli o čemu je par tačno pričao, ali se svakako čulo kako je Dženifer Aleksu rekla da nešto moraju promeniti.

Ušrkos tome što je Dženifer bila vidno uznemirena, Aleks ju je uspeo smiriti, no nakon toga nisu pričali neko vreme uopšte, a ona je gledala ljutito u stranu. Ubrzo je stiglo jelo i predelo pa situacija nije eskalirala do toga da neko panično izleti iz restorana, ali ovo je samo dokaz da i najsnažniji parovi imaju svojih loših dana.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde