Od čega zavisi cena šlepanja vozila?

Prvo pitanje koje će većina vozača postaviti, kada se nađe u situaciji da mora da pozove šlep službu, jeste ’’koliko će ova usluga koštati’’. Cenovnik usluga koje pružaju šlep službe nije isti za sve situacije, a zavisi i od razdaljine, lokacije i mnogih drugih uticaja.

0
975
Cena šlepanja vozila

Cena šlepanja vozila zavisi od mnogo različitih faktora.

Prvo pitanje koje će većina vozača postaviti, kada se nađe u situaciji da mora da pozove šlep službu, jeste ’’koliko će ova usluga koštati’’. Cenovnik usluga koje pružaju šlep službe nije isti za sve situacije, a zavisi i od razdaljine, lokacije i mnogih drugih uticaja.

U narednim redovima otkrivamo vam koji to faktori utiču na cenu šlepanja automobila i drugih prevoznih sredstava.

Lokacija utiče na cenu šlepanja vozila – Cena šlepanja vozila u Beogradu

Prvi i osnovni faktor koji utiče na cenu šlepanja automobila jeste lokacija.

Ukoliko se vaše vozilo pokvari na teritoriji glavnog grada, najveće su šanse da ćete pozvati upravo šlep službu čije se sedište tu i nalazi. Samim tim, šlepanje vozila u Beogradu biće i najpovoljnije.

Šlepanje vozila u našem glavnom gradu nije jednostavan posao, s obzirom na razne izazove sa kojima se možete susresti. Prema tome, važno je da za ovaj posao uvek angažujete profesionalce. Velike gužve, gust saobraćaj, radovi u određenim delovima grada, špicevi i slično mogu dodatno otežati već težak i komplikovan posao. Ukoliko je vaše vozilo havarisano, ni u kom slučaju ne bi trebalo pokušavati samostalno odraditi posao prevoza na sigurno mesto ili do auto servisa. To uvek prepustite pouzdanoj šlep službi, čiji kontakt telefon bi uvek trebalo da imate sa sobom.

Cena šlepanja vozilaPouzdana šlep služba, kakva je AS 011, potrudiće se da odgovori na sve izazove koje donosi šlepanje u Beogradu u najkraćem vremenskom periodu.

Kada govorimo o ceni šlepanja vozila u Beogradu, ona se može kretati od 2500 do 3500 hiljada dinara, ukoliko odaberete ovu šlep službu. Cena se odnosi na oba smera, što je čini veoma povoljnom za većinu stanovnika.

Cena šlepanja vozila u Srbiji i šire

U zavisnosti od toga koliko ste udaljeni od lokacije šlep službe, formiraće se i cena usluga.

Ako se vaše prevozno sredstvo pokvarilo van Beograda, ali na maksimalnoj udaljenosti od 100 kilometara, cena šlepanja vozila iznosiće 120 dinara po pređenom kilometru. Prilikom obračuna cene uvek će se računati samo jedan smer kretanja, kada se radi o lokaciji van Beograda.

Ukoliko se nalazite u Srbiji, ali na lokaciji koja je udaljeno od Beograda više od 100 kilometara, cena će se formirati po dogovoru. Ista situacija je i za šlepanje vozila u inostranstvu. U svakom slučaju, platićete cenu samo u jednom smeru. Bez obzira na to da li je neophodno da se vaše vozilo odveze do kuće ili auto servisa, šlep služba AS 011 spremno će izaći na teren i ukazati vam pomoć.

Cena šlepanja veća je za havarisana vozila

Havarisana vozila zahtevaju veću opreznost, više radne snage, kao i posebnu mehanizaciju. Prema tome, cena ove usluge srazmerno je veća.

Važno je napomenuti da je šlepanje havarisanih vozila veoma delikatan posao, koji između ostalog, zahteva i stručnost i iskustvo. Stoga, trebalo bi birati samo šlep službu koja nudi posebnu uslugu šlepanja ovakvih vozila i koja ima velikog iskustva u tome.

Šta sve mogu podrazumevati dodatni troškovi šlep službe?

Kada koristite usluge šlep službe, možete očekivati i dodatne troškove, koji se svode na sledeće:

  • Putarine za šlepanje jednog vozila – u oba smera;
  • Putarine za šlepanje sa prikolicom do tri vozila – u oba smera;
  • Šlepanje građevinskih i drugih mašina;
  • Izvlačenje vozila;
  • Otežan utovar/istovar;
  • Čekanje.

Šlepanje vozila, bilo da se radi o pokvarenom vozilu, vozilu koje je ostalo bez goriva ili havarisanog vozila, uvek bi trebalo prepustiti pouzdanoj šlep službi.

Kako bi sve proteklo bez problema, a vi bili rešeni stresa, profesionalci će ovaj delikatan posao obaviti na najsigurniji način. Vaše vozilo biće potpuno bezbedno prevezeno do željene lokacije.

Cena šlepanja vozilaUkoliko je i vama neophodna usluga šlepanja vozila u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu, a želite najpouzdaniju šlep službu i povoljnu cenu, kontaktirajte AS 011.