Kraj romanse! Nina Badrić s Tinom Bralom bila je u vezi godinu dana

Krajem leta izgledalo je kao da su u ljubavnom životu Nine Badrić nastupile izvesne promene, a sada je pevačica potvrdila da više ne nosi prsten kao i da je njenoj ljubavi sa biznismenom rodom iz Livna došao kraj.

0
1727
Nina Badrić prekid raskid veze
Photo: Instagram @badrich

Nina Badrić skinula je prsten od belog zlata s povećim dijamantom, koji joj je preduzetnik Tino Bralo poklonio na romantičnom putovanju na Maldive početkom decembra 2017. godine, donosi Gloria.

Da se nešto novo događa u njenom životu, pevačica nam je nagovestila pre nekoliko dana kad je na svom Instagram profilu podelila sliku uz poruku: ‘Ne gubite svoje vreme. Ako te vole, ne moli za ljubav. Ako ti ne veruju nemoj se pravdati. I ako sami odu, nemoj ih vraćati’. Fanovi su joj tada ostavili brojne poruke podrške.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

☝🏻💙

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана

Za vezu Nine Badrić s 51-godišnjim preduzetnikom, saznalo se u aprilu ove godine. Upoznali su se, navodno, preko zajedničkih prijatelja. Nakon toga u više navrata zajedno su viđeni po zagrebačkim restoranima. Nina svoju intimu nije htela da komentariše, ali nije skrivala da je srećna i zaljubljena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Stavi malo boje malo crvene 😁😍⭐️

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde