Ultimativni vodič za oblačenje u 2023

0
630
fashion, woman, smile, dress


[Ovo proleće je savršeno vreme za početak eksperimentisanja sa novim stilovima i trendovima. Ali može biti teško znati odakle da počnete kada je u pitanju oblačenje za vaš tip tela. Zato smo pripremili ovaj konačni vodič za oblačenje za vaš tip tela ovog proleća.

Ako imate pirasto telo, želite da istaknete svoj struk i stvorite iluziju satenskog oblika. Da bi to postigli, odaberite A-linijske suknje i haljine koje stežu na struku. Možete takođe da probate pantalone ili farmerke koje su visoko strukirane i blago široke na dnu. Da biste izbalansirali proporcije, izaberite gornje delove sa volumenom, poput bluza sa volanima ili širokim rukavima.

Onima sa jabučastim telom, želite da okrenete pažnju od njihovog stomaka. Potražite gornje delove sa detaljima kao što su ruciranje ili pletenje da bi skrenuli pažnju od struka. Takođe možete da nosite pojas da biste stvorili iluziju manjeg struka. Kada je u pitanju donji deo, odaberite pantalone ili farmerke širokog kroja da biste izbalansirali proporcije.

Ako imate atletski tip tela, želite da stvorite krive i istaknete svoju toniranu figuru. Potražite haljine i gornje delove sa detaljima poput volana, vezenja i pletenja da biste dodali volumen vašem stasu. Takođe možete da nosite pojas da biste stvorili iluziju manjeg struka. Kada je u pitanju donji deo, odaberite uske farmerke ili pantalone da biste istakli svoje krive.

Onima sa satenskim telom, želite da istaknete svoje krive i naglasite svoj tanki struk. Potražite haljine i gornje delove sa stezanjem struka, poput haljina u obliku pregače i kaiševima. Takođe možete da probate visoko strukirane farmerke ili pantalone da biste istakli svoju figuru.

Bez obzira na vaš tip tela, postoje mnoge stilske opcije za vas ovog proleća. Sa ovim vodičem, sigurno ćete pronaći savršene komade da istaknete svoju figuru i pokažete svoj lični stil.