„Moda u Srbiji: Najnoviji trendovi I stilovi“

0
53

[ad_1]
[Kako dani postaju duži i sunce počinje da sija, vreme je da počnete da razmišljate o tome da ažurirate svoju garderobu za proleće. Sa promenom sezona dolazi nova prilika da se izrazite kroz modu. Bez obzira da li ste modna ikona ili želite da izgledate kao jedna, evo nekoliko saveta kako da postignete savršen izgled za sezonu.

Počnite sa osnovama. Klasična bela košulja, farmerke i par obuće su vremenske klasike koje svako treba da ima u svojoj garderobi. Oni su svestrani i lako se mogu stilizovati na različite načine. Za proleće, pokušajte da spojite svoju belu košulju sa živahnom suknjom ili parom isecanih pantalona. Ili, ako ste osećajući se drzno, dodajte jarku štampu ili uzorak svojoj kombinaciji.

Ne bojte se da eksperimentišete sa bojama. Proleće je savršeno vreme da dodate nešto boje u svoju garderobu. Pokušajte da dodate žutoj suknji ili haljini sa cvetnim uzorkom. Ako se osećate zaista hrabro, možete čak i da mešate i kombinujete različite boje i štampe. Samo se pobrinite da vaš izgled bude uravnotežen i usklađen.

Složite slojeve. Slaganje je odličan način da zadržite svoj izgled interesantnim i da dodate dimenziju. Pokušajte sa lagano obučenom jaknom preko haljine ili džemperom preko majice. Ključ je da pronađete komade koji su lagani i prozračni tako da se ne pregrejete.

Dodajte aksesoare. Aksesoari su savršen način da dodate završni dodir bilo kojoj kombinaciji. Pokušajte sa parom zanimljivih minđuša ili stilizovanom kaišem. Takođe možete da dodate šarenu torbu ili šal kako bi dodali boju.

Ne zaboravite obuću. Obuća je važan deo bilo koje kombinacije i može da učini ili pokvari izgled. Za proleće, pokušajte sa parom espadrile ili sandala za casual izgled. Ako se osećate elegantno, odaberite par uzdignutih štikli ili štikli.

Sa ovim savetima, sigurni ste da ćete izgledati kao modna ikona ove proleće. Uživajte u svojim kombinacijama i ne bojte se da eksperimentišete sa različitim bojama i stilovima. Sa nekoliko jednostavnih ažuriranja, spremni ste da se suočite sa sezonom u stilu.
[ad_2]