Trendy interview: Marina Visković – Sve pesme su mi omiljene

Kako je napisao naš David Ćurčić, kada je upoznao Marinu Visković ona ga je zasenila svojom prirodnošću i toplinom koja izvire iz nje!

0
2148
Marina Visković Intervju
Photo: Instagram screenshot @marina_viskovic_official

Još kada sam stupio u kontakt sa Marinom Visković, osetio sam njenu pozitivnu energiju. Međutim, uživo je sve bilo drugačije, jer me je zasenila svojom prirodnošću i toplinom koja izvire iz nje.

Prizemna, normalna i nadasve predobra devojka. Srećan sam što smo se večeras konačno i uživo sreli i ispričali! (naravno i fotkali, a za to su zaslužne devojke koje rade u WishJewlery radnji i hvala im).

Međutim, Marina Visković je moj gost i zbog jedne važne stvari u njenoj karijeri, a to je njen album ‘1000 lica’, na kojem su radila najveća imena iz sveta muzike.

Marina, sada kada je tvoj album objavljen, da li bi nešto promenila ili je sve ispalo kako si zamislila? Po tebi se vidi da si vrlo zadovoljna albumom.

Moram priznati da sam imala malo poteškoća oko kampanje i izbacivanja ali takođe moram priznati da je ovo najbolji album i projekat u mojoj karijeri a iskreno i ovoga leta, jako sam ponosna na svaku pesmu i spot i sve bi opet isto uradila!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Poljubac svima!😘 Subota Vicenca @club.k2elite 🥂

Објава коју дели Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) дана

Sigurno su ti ovo pitanje puno puta postavljali, ali kada u obzir uzmemo svih novih 12 pesama, postoji li najdraža? Meni su najdraže ‘Ludara’ i ‘Dvostruki život’!

Sve su mi najdraže! Dugo nisam čula lepu baladu poput “Voli me ne voli”, srećna sam što je moja! Sve pesme su mi omiljene.

Da li ti se dešsavalo da u nekom trenutku nemaš motivaciju dok si radila na ‘1000 lica’?

Motivacija je uvek prisutna kada je u pitanju stvaranje, biranje i pevanje pesama, saradnja u ekranizaciji, preneti neku poruku kroz pesme i spotovr, pomeriti granice, uraditi nešto drugačije, najvažnija stvar biti svoj! Priznajem da su me samo umorile tehničke stvari i neke greške u organizaciji ali dešava se i sve je to normalno…

Svaku pesmu začinila si SVETSKIM spotovima, koji su veoma dobro odrađeni. Kada su se svi spotovi završili i editovali, koji ti je delovao najefektnije?

Svi me pitaju šta mi je omiljeno a ja zaista ne mogu da izdvojim…hajde možda “Dvostruki život”.

Za kraj, hvala ti! Znaš da te obožavam i jako sam srećan zbog ovog kratkog intervjua. Nadam se da nećemo čekati Budvu do godine kako bi se opet sreli!

David Ćurčić

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde