Proverite koje su to odlične seks poze za prve jesenje dane – već danas!

Unesite romantiku i sexy atmosferu u vašu vezu ili brak uz ove seks poze tokom kišnih jesenjih dana!

0
650
poze u seksu brak
Photo: Pixabay.com

Ako zbog letnih vrućina i sparina niste imali volje za seksom, onda će vas sigurno obradovati predstojeći kišni dani, niže temperature i jesen koja nam je pred vratima.

Hladne jesenje večeri s čašom vina u ruci i ćebetom mogu biti vrlo romantične, ali i strastvene. Prvi jesenji dani odlični su za isprobavanje novih seks poza s partnerom i za rasplamsavanje strasti ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

Kišni i tmurni dani kao ihladnije noći super su prilika za intimni i nežniji seks. Uskočite s partnerom ispod pokrivača, stisnite se jedno uz drugo i isprobajte neke od ovih seksi poza…

via GIPHY

Na kauču ispred TV-a

Zašto se ne biste zaigrali s partnerom dok na kauču ležite jedno uz drugo i pratite svoju omiljenu seriju na tv-u? Skinite odeću, a partner neka legne iza vas i stisne se uz vaše telo. Zakačite nogu oko njegove stražnjice kontrolišući tako dubinu penetracije. Okrenite glavu unazad kako biste mogli posmatrato jedno drugo u zanosu strasti.

via GIPHY

Fantazija tokom poluvremena

Dok vaš dragi gleda utakmicu na TV-u, pričekajte poluvreme a potom mu skinite pantalone,  bokerice a zatim mu sednite u krilo i krenite u akciju. Strastveno ga poljubite i pustite mašti na volju.

Seksi ušuškavanje

Ovo je odlična poza uz zagrljaj, a izvodi se tako da i vi i partner legnete na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite se, a zatim zakačite svoju nogu preko njegovih bokova. Polako se krećite i uživajte u svakom pokretu, strastveno se ljubeći s partnerom.

via GIPHY

Poza naglavačke

Za ovu je pozu potrebno malo više eksperimentisanja, ali odlična je za zagrevanje tokom hladnih jesenjih noći. Partner sedi na ivici kreveta, a vi mu sedite u krilo, okrenuti prema njemu. Nagnite se natrag, tako da vam je glava spuštena prema podu. On će imati odličan pogled na vaše golo telo, a vi ćete uživati u nezaboravnom vrhuncu ove izazovne poze.

via GIPHY

Uz vatricu

Kad postane još malo hladnije, zapalite vatru u kaminu i ugasite sva svetla. Bacite na pod ćebe i jastuk i pozovite partnera da vam se pridruži. Lezite na trbuh, raširite noge i savite ih u kolenu. Malo podignite bokove kako bi partner mogao ući u vas otpozadi. Uživajte u strastvenom seksu, dok vatra pucketa…

Poza kašike ispod pokrivača

Poza kašika omiljena je mnogima, i to s razlogom. Muškarac je privijen uz ženu, otpozadi. Ovo je idealna poza za povećanje intimnosti s partnerom, a tokom zime je možete izvoditi ispod prekrivača i time dodatno začiniti stvar. S obzirom na to da osećaj hladnoće smanjuje šanse za postizanje orgazma, pobrinite se da vam bude toplo.

via GIPHY

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde