Šlep kombi vozila – Kako se vrši?

Šlepanje vozila, kao što su automobili, SUV vozila ili kombi vozila možete poveriti samo pouzdanoj šlep službi sa višegodišnjim iskustvom i modernom mehanizacijom, kao i sa voznim parkom koji se redovno servisira. Takva šlep služba je i šlep služba AS 011.

0
824
Slep kombi vozila

Šlep kombi vozila predstavlja zadatak koji bi uvek trebalo prepustiti profesionalnom timu proverene i pouzdane šlep službe.

Kombi vozila danas se mogu sve češće i češće susresti i videti na ulicama domaćih gradova i naselja. Jedan od razloga popularnosti ovih vozila svakako je činjenica da se mogu koristiti za obavljanje različitih stvari. Ona su izuzetno funkcionalna i praktična. Tako, mogu se koristiti za prevoz većeg broja putnika na udaljenije lokacije. Isto tako, mogu se koristiti i u svrhe prevoza određene robe, poslovne svrhe i transport proizvoda.

Bez obzira na to u koje se svrhe koriste, i kombi vozila se mogu pokvariti ili stati sa radom. Ukoliko dođe do određenog kvara u toku vožnje ili primetite nešto neobično na vašem vozilu, neophodno je pozvati u pomoć tim šlep službe. Ovo je jedini siguran način da vaše prevozno sredstvo odvezete do ovlašćenog servisa, koji će ustanoviti o kakvom kvaru je reč.

Kada bi trebalo da pozovete šlep službu i sa kakvim problemima se vaše kombi vozilo može susresti otkrivamo vam u narednim redovima.

Kada vam može zatrebati šlep kombi vozila?

Nezgode u saobraćaju dešavaju se svuda, svima i u bilo kom trenutku dana ili noći. To je, naprosto, tako. Čak iako ste vozač sa višegodišnjim iskustvom, nemile situacije svakako se mogu dogoditi.

Slep kombi vozilaIako se ulažu veliki napori u poboljšavanju infrastrukture i saniranju puteva u našoj državi, činjenica je da i dalje sve ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Rupe na putevima, neravnine i ulegnuća mogu učiniti vožnju bilo kojim prevoznim sredstvom problematičnom. Sve ovo može dovesti do ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, kao i do kvarova na vozilima. Ni kombi vozila nisu izuzetak.

Osim toga, problemi sa motorom, mehanički problemi ili pak curenje rezervoara takođe mogu biti uzroci prestanka rada vašeg vozila.

Redovno servisiranje i održavanje prevoznog sredstva jedan je od najboljih načina da se preduprede mogući problemi. Međutim, čak iako svoje vozilo redovno održavate, do nezgodnih situacija može doći. U ovakvim situacijama važno je brzo reagovanje i pozivanje šlep službe. Šlepanje pokvarenog vozila je posao koji nikako ne bi trebalo da pokušavate sami odraditi. Uvek se savetuje pozivanje profesionalnog tima, koji će vam veoma brzo i efikasno ukazati i pružiti pomoć na putu.

Kako se vrši šlepanje kombi vozila?

Šlepanje automobila i šlepanje kombi vozila nisu isti poduhvati. Naime, šlepanje automobila daleko je jednostavniji postupak. Radi se o tome da su kombi vozila daleko teža i mnogo veća od automobila, te je i njihovo šlepanje komplikovanije. Ono sa sobom nosi i određene rizike.

Može se vršiti na više načina, u zavisnosti od težine samog vozila. Pre svega, može se vršiti silazećim navozom. Zatim, još jedan od načina za šlep kombi vozila jeste vuča četvorotočkaša.

Naravno, vrsta šlepanja koja će se koristiti zavisi od situacije i faktora koji je onemogućio kretanje vašeg prevoznog sredstva.

Šlep kombi vozila u Beogradu, Srbiji i inostranstvu

Šlepanje vozila, kao što su automobili, SUV vozila ili kombi vozila možete poveriti samo pouzdanoj šlep službi sa višegodišnjim iskustvom i modernom mehanizacijom, kao i sa voznim parkom koji se redovno servisira. Takva šlep služba je i šlep služba AS 011.

Bez obzira na to da li se vaše kombi vozilo pokvarilo ili je havarisano u Beogradu, nekom drugom gradu u Srbiji ili inostranstvu, tim ove šlep službe momentalno po pozivu izlazi na teren.

Šlep služba AS 011 pruža vam i usluge dovoza vozila iz inostranstva, kao i pružanje pomoći na putu. Gde god se nalazili, pozovite AS 011!

Slep kombi vozilaPrema tome, neophodno je da u svom telefonskom imeniku u svakom trenutku imate upisan kontakt telefon šlep službe. Bez obzira na to sa kojim problemom se susrećete, tim AS 011 stiže do vas u najkraćem vremenskom roku!