Prodaja električnih trotineta na rate

0
1150
Prodaja električnih trotineta na rate

Prodaja električnih trotineta na rate iz godine u godinu beleži sve veći rast.

Trotinet je prva asocijacija za zabavu mališana. Nekada drvena, a danas igračka od plastike i aluminijuma prepoznatljivog dizajna osvaja srca dece više od 100 godina, pa ne čudi što je obeležila detinjstvo mnogih, sada već zrelih osoba.

Prodaja električnih trotineta na rateMeđutim, trotinet je, u modernom dobu, mnogo više od jedne od najstarijih igračaka. Zahvaljujući razvoju tehnike lansirana je njegova nova verzija. U pitanju je model na električni pogon.

Kada je započela prodaja električnih trotineta na rate?

Iako su električni trotineti savremen proizvod ideju o njihovom razvoju predstavio je pre više od 2 veka Baron Karl von Drais de Sauerbrun. Za realizaciju morao je da prođe čitav vek, kada je Arthur Hugo Cecil Gibson konstruisao tzv. “samohodno vozilo”. Već 1915. godine Autoped kompanija iz Nju Jorka je pokrenula njegovu proizvodnju.

Verovali ili ne, novo prevozno sredstvo, i pored određenih nedostataka, doživelo je toliku popularnost da su o njemu mediji širom sveta izveštavali. Ipak, električni trotinet, kakav danas poznajemo, nastao je krajem 20. veka.

Naime, Wim Ouboter je odlučio da olakša nabavku svoje omiljene hrane. Kako je fast food bio previše daleko da bi ovaj Švajcarac išao pešaka, a opet preblizu za vožnju automobilom 1997. godine je napravio prvi tzv. “kickboard skuter”. Nažalost, njegov izum nije bio prihvaćen, te je stajao po strani u garaži sve dok ga jedan dečak iz komšiluka nije ugledao.

Ouboter je posudio malom komšiji trotinet, udovoljivši njegovoj želji da isproba nepoznato vozilo. Upravo je ova vožnja pokrenula masovnu proizvodnju, pa je početkom 21. veka njihova prodaja na rate doživela globalni uspeh, a predviđa se da će u sledećoj deceniji obuhvatiti gotovo 42 milijarde dolara.

Putujte brže i lakše!

Električni trotineti su, definitivno, postali najatraktivnije prevozno sredstvo. Naročito ako se imaju u vidu brojne prednosti u odnosu na druge vrste transporta. Pre svega, štede vaše vreme, jer ćete izbeći gužve u saobraćaju. Takođe, oslobađaju vas traženja parking mesta. Malih dimenzija i lagane, sklopive konstrukcije pogodni su za svaki prostor. Možete ih smestiti u kancelariji, hodniku stana ili, pak, parkirati pored ulaza u prodavnicu.

S ozirom da prilikom vožnje ne dolazi do ispuštanja štetnih gasova u vazduh, električni trotineti se svrstavaju u ekološka prevozna sredstva. Ujedno, smanjuju troškove prevoza, jer su isključeni troškovi za gorivo, pa možemo slobodno da kažemo da su, zaista, isplativa investicija.

Prodaja električnih trotineta na rate na osnovu karakteristika

Električni trotineti rade pomoću ugrađenog motora na baterije. Zavisno od vrste baterije kreću se i njihove karakteristike, kao i mogućnosti. Najvišu klasu čine litijum-jonski modeli. Ne samo da ove baterije nije potrebno puniti do maksimuma nakon svake vožnje, već obezbeđuju prelazak i do 25 km, bez potrebe za dopunom.

Prodaja električnih trotineta na rate

Druga važna karakteristika jeste kočioni sistem. RING RX8 modeli imaju trostruku kočnicu. Tako da prednji točak ima E-ABS anti lock system, dok se na zadnjem nalaze mehanički diskovi za kočenje kao na motoru.

Prilikom kupovine obratite pažnju i na dimenzije točkova, koji se kreću od 5 do 12 inča. Preporučljivo je da birate modele sa tačkovima od 8 ili više inča. Na taj način imaćete sigurniju i stabilniju vožnju u svakom trenutku.

Električni trotineti mogu da dostignu brzinu i do 30 km/h, pa je upotreba kacige u vožnji neophodna. Zbog toga Sindikalna prodaja, osim povoljne kupovine putem administrativne zabrane, uz svaki kupljeni model poklanja kacigu, torbicu i retrovizor.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde