NBA2K19 Recenzija: Driblajte bolje nego ikada do sada

Najprodavaniji košarkaška simulacija 2K vraća sa sa puno novih dopadljivih modova i MyCareer projektom koji je ove godine, vrlo doteran i sređen tako da izgleda kao neka Netflix serija!

0
1977
nba2k19 video igra

Kada su u pitanju video igre, košarka je uvek par koraka iza fudbala po popularnosti. Zbog toga NBA developeri često moraju da rade jače i bolje kako bi uopšte bili konkurentni na tržištu sportskih simulacija.

Samim tim, NBA igre su iz godine u godinu sve realističnije i zanimljivije. NBA2K19 video igra je već na prvi pogled tako realistična da je pomalo zastrašujuće. Kvalitet je očigledan pri svakoj animaciji, svakom drhtavom koraku igrača, pa čak i činjenici da se vide gume za zube kod pojedinih igrača prilikom slobodnih šuteva. Sve to kulminira u jednoj atmosferi koja izgleda vrlo sportski i prirodno. Kako god da se kreće vaš igrač na terenu, ostali kompjuterski-kontrolisani igrači verno i realistično prate svaki njegov pokret. Sve izgleda kao da gledate prave, profesionalne igrače na terenu.

nba2k19 video igra

Iz godine u godine, NBA 2K ima sve bolje kontrole, tako da su sad dovedene do svog vrhunca. Možete lako da postavljate blokade protivničkim igračima i da izvodite razne manevre u zavisnosti od situacije u kojoj se nađete. S obzirom da većina igrača ima svoje specifične poteze, pravo je uživanje videti te poznate manevre na terenu.

Bez obzira ko vam je omiljeni igrač, sigurno ćete uživati u Hardenovom Eurostepu koji se izvodi sa tri pritiska dugmeta. Zahvaljujući ovim kontrolama, kao i poboljšanoj kontroli šuta, NBA2K19 je sasvim sigurno jedna od najboljih sportskih simulacija danas.

Jedini problem kod najnovijeg naslova je taj što on nije zapravo uneo nikakvu posebnu novinu. Već par poslednjih godina je u pitanju solidna, realistična simulacija koju mnogi uzimaju zdravo za gotovo. Naravno, kao i sve druge igre na svetu, i ova ima par nekih nedostataka i grešaka. Ponekad su animacije preduge i osećate da nemate dovoljno kontrolu nad igrom, već je samo posmatrate. Ipak, to je mala cena koju morate da „platite“ kad se zauzvrat dobija ovaj bogati košarkaški sadržaj. Pored toga, ove animacije vam pomažu da se osetite kao prava NBA zvezda.

Prošle godine, NBA2K je predstavila ideju zajedničkog „komšiluka“ gde su igrači mogli da se skupe, igraju zajedno i plaćaju ogromne svote kako bi svojim avatarima pružili novu frizuru. Na trenutke je izgledalo kao da nije u pitanju košarkaška igra već nešto poput San Andreasa. Ove godine je ovaj koncept opet tu, kao deo MyCareer moda, koji uključuje i elemente RPG.

Kada je u pitanju karijerni mod, NBA je još odavno uveo tu opciju sa raznim filmovima u kojima glume poznati glumci. To je sve bilo mnogo pre nego što je Fifa smislila svoj The Journey projekat. Naravno, nisu svi ti filmovi bili preterano uspešni. U veoma lošem sećanju je ostao i jedan koji je režirao poznati Spajk Li. Što se tiče MyCareer projekta ove godine, vrlo je doteran i sređen tako da izgleda kao neka Netflix serija.

nba2k19 recenzija

S vremena na vreme, NBA2K19 ume da bude pomalo repetitivan. Tokom poslednje decenije, NBA je baš mnogo forsirao virtualne valute. Iako je i prošle godine ova valuta bila problem, nisu ništa preuzeli povodom toga. Mnogi nisu zadovoljni činjenicom da košta čak 200 hiljada ove valute da se igrač dovede do nivoa 85, bez kojeg onlajn nemate šanse. Vi dobijate samo oko 1000 tokom jedne igre.

Sve u svemu, NBA 2K19 vam konkretno nudi šansa da uđete u kožu prave NBA zvezde i pratite njen put kroz zanimljive video snimke jer je u osnovi ovo zabavna, autentična i video igra koja ima puno načina da vas zadrži zakovanim za ekran do sledećeg leta.

NBA 2K serijal slavi 20 godina redefinisanja šta sportska igra može biti, od najboljeg gameplaya do modova koji su potpuno promenili žanr i otvorenog sveta u vidu Neighborhood. NBA 2K19 nastavlja da pomera granice i donosim nam uzbuđenje i kulturu košarke u igri koja je najbliža realnosti do sad.

NBA2K19 možete nabaviti kod Computerland-a i imaju je za PC računare, PS4, XBOX ONE i SWITCH konzole.

ComputerLand BIG

TC BIG Fashion Višnjička 84 lok. 018A

big@computerland.rs

063/377-200

ComputerLand Pašino Brdo

TC Pašino brdo, Bačvanska 21

pasino.brdo@computerland.rs

011/28-51-740

Uživajte u igri!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde