Modna policija: Milica Denić – brutalno, iskreno i pravedno ocenjuje stil poznatih

0
3495
modna policija trendy portal
Photo: David Ćurčić

Kako bismo vam ulepšali ovaj petak i početak vikenda (da bi imali o čemu da pričate), današnji dan započinjemo novom modnom policijom. Naša gošća u ovoj epizodi Modne policije je Milica Denić. Marketing ekspert, modni bloger, a pre svega jedna vedra i uvek nasmejana devojka. Rado viđena gošća kod mene.

P. S..Na kraju teksta glasajte za svoju pobednicu i ostavite svoj komentar! 😉

Krećemo!

1. Lena Kovačević

modna policija lena kovačević
Photo: Instagram

Milica: Razmažena devojčica. Princeza na zrnu graška koja pada u plač čim nešto nije kako je ona zamislila. Kako kažu izvori bliski njoj, užasno teška za saradnju jer zamislite da radite sa odraslom osobom koja ima razmaženu 10-godišnjakinju u sebi, na stranu divan glas i divan stas. Ova kombinacija je skoro pa savršena. Mislim da je puno bele, ja bih dodala detalj u boji, npr. zelene ili plave minđuše ili blejzer u nekoj drugoj boji. Nije baš cool biti “pekarka”. 😉 Sedi, 7!

David: Lena ne pravi greške kada je odevanje u pitanju. Ima istančan ukus i drži do sebe. Ova bela boja na njoj izgleda fenomenalno, čime se ne mogu pohvaliti baš svi. Bravo!

2. Helen Babić

helen babic modna policija
Photo: Instagram

Milica: Mala od Sneki je slika i prilika svoje tetke i baš ima “duge noge za igranje”. Šalu na stranu, čini se da ova devojčica em što je zgodna ima i mozga, pa tako je uspešan student ekonomije i marketinga. U slobodno vreme se bavi modelingom u inostranstvu, pa otuda i ovaj savršeni stil koji gledate na slici. Ako je sama birala ovu kombinaciju, svaka joj čast. Ove “I wanna dance with somebody” sandale i kožnjak sa srebrnim statement rajsferšlusima, a tek kratka military print jakna… Zaista ne znam koji komad bih pre odvojila za sebe, savršena kombinacija! Sedi, 10!

David: Vidi se da ova divna devojka nije rasla u Srbiji. U njenom odevanju oseća se taj Američki ‘divlji’ duh. Sve pohvale.

3. Sara Jovanović

Modna policija sara jovanovic
Photo: Instagram

Milica: Ne poznajem devojku, ali da sam ona ne bih se toliko blamirala. Ciljna publika: deca od 5-15. godina ona izlazi na binu u šorčiću za Shake&Shake i majici još kraćoj. Hej, lepotice mućni malo mozgom. Elem, ova kombinacija mi je “I want to be Michael Jackson, but I also want to be a clown”.  Totalni promašaj. Sedi, 0!

David: Objasnite Sari Jo da nažalost ona nikada neće biti svetska zvezda. Ni sa zlatnim obrvicama, ni sa crvenim Disney kombinezonom. Ne, ne i ne.

4. Dunja Jovanić

modna policija
Photo: Instgram

Milica: Ova draga devojčica je nekada bila pevačica, pa se onda okrenula bloggingu i eto sad je konačno postala “poznata”. Kombinaciju koju Dunjica nosi na slici ne bih obukla nikada jer lično ne volim print. Majica je sjajan izbor, kao i jednobojne sandaline jer je želela da ublaži pantalone barem malo. Može da prođe, osim pantalona. Sedi, 5!

David: U prošlom tekstu sam rekao da volim animal print. Odlično je uklopila sve. Totalni pogodak je obuća.

5. Marina Ćosić

modna policija milica
Photo: Instgaram

Milica: Ne gledam naše filmove, čula sam za gospođu od njene sestre koja je blogerska priča za sebe. Ne znam ništa o njoj, tako da ćemo komentarisati samo njen izgled. Little black dress, koja je možda i spavaćica (ne vidim dobro, matora sam) i ovaj duži blejzer su “playing safe” isuviše za mene. Jasno mi je da je želela da prekrije haljinicu jer je kratka, ali mogla je onda dužu haljinu da obuče i da reši problem. 😉 Sandale se slažu sa blejzerom, eto bar nešto. Sedi, 6!

David: Marina je veoma mlada i lepa, medjutim iz ove kombinacije nije izvukla ni njenu lepotu, a naročito ne mladost. Može to bolje.

6. Tamara Dragičević

modna policija sara jovanovic
Photo: Instagram

Milica: Još jedna milenijalka, pomalo razmažena, opsednuta svojom kosom (kako izvor kaže). Kada se našminka prelepa je i trebalo bi da se uvek šminka i da pazi šta nosi jer ovo na slici zaista može da joj ugrozi reputaciju. Šta je ovo? Koja je ovo boja? Kakvi su ovo rukavi? Šta ima to na nogama? Meni je ovo straobalno, nemam reči da opišem ovu šarlamu. Sedi, 0!

David: Naše glumice su definitivno operisane od ukusa. Kada će se opametiti?

7. Sofija Milošević

modna policija sofija milošević
Photo: Instagram

Milica:  manekenka, glumica, bivša devojka Adema Ljaljića, nova devojka američkog biznismena. Wow koliko titula – da ih je sama pisala ne znam da li bi uspela. Pokušala sam da pronađem nešto više o njenom obrazovanju, ali samo se piše o operacijama koje je uradila na sebi i o njenom ljubavnom životu. Šteta, a baš su je dobro uradili (hirurzi). Što se odevne kombinacije tiče ne znam šta da mislim o njoj. Možda da se zapitam da li je Sofija trudna jer ovo je model za žene koje čekaju bebironca. Jedino kosa ovde dolazi u prvi plan, koja je savršena. Sedi, 2!

David: Sofiju sam navikao da vidim u nekim smelijim kombinacijama, ali i ovo može da prođe. Okej je. Mada nije okej za jedan ovakav dogadjaj, previše je kežual. Kao da je na putu iz piljare, svratila da popije jedan voćni šejk a potom ide po dete u vrtić. Previše bejzik.

Pogodak: Helen Babić/Lena Kovačević

Promašaj: Sara Jo

Modna policija: Milica Denić – brutalno, iskreno i pravedno ocenjuje stil poznatih

Ko je po vama pobednik?

Thank you for the vote!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde