Mesečni horoskop za avgust: Za jedan znak, ovaj mesec će biti VEOMA turbulentan

Prva dekada avgusta Rakovima donosi ozbiljna neslaganja sa partnerom zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Druga dekada meseca doneće im više zabave i dovešće do privremenog sklada u odnosu. Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće Bikovima sukobe sa partnerom.

0
483
Mesečni horoskop za avgust
Foto: Pixabay

Ovan

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka 07.08. doneće vam više vremena za dom i porodicu, što će odgovarati i vama i vašem emotivnom partneru. Više vremena ćete provoditi zajedno. Možete otići i na zajednički odmor. Ako ne budete u mogućnosti da negde otputujete, uživaćete u zabavnim aktivnostima za koje ćete imati inicijativu i dobre ideje.

U drugoj polovini meseca Venera će praviti sekstil s Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos s partnerom, što će vam doneti pozitivne promene i svežinu u odnosu. Venera će 26.08. praviti opoziciju s Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica zbog toga što ćete biti prezauzeti obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu.

Ako ste slobodni:

Više vremena ćete provoditi kod kuće i tokom prve polovine avgusta biće moguća samo poznanstva na daljinu koja vas neće naročito zanimati u emotivnom smislu, ali će vam dobro doći da ispunite vreme ugodnom komunikacijom. U drugoj polovini meseca, Venera će praviti sekstil s Uranom i jedno poznanstvo od ranije će postati aktualno. Počećete se viđati, ali ćete primetiti da postoje kod druge osobe stavovi u suprotnosti s vašim. To će dovesti do zahlađenja.

Stariji Ovnovi će biti zainteresovani za prolazne avanture, posebno u drugoj polovini meseca kada će se s jednom osobom početi viđati intimno. Vaša intimna viđanja će kratko trajati, jer ćete ubrzo shvatiti da niste jedno za drugo.

Bik

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće sukobe s partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor. Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje, ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu.

Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog. Mars će 13.08. praviti kvadrat s Plutonom što bi moglo vašu vezu dovesti na korak do prekida, jer ćete biti suočeni s uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom. Trigon Sunca s Marsom će ublažiti ove probleme, ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku meseca pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu s osobom koja vas duže vreme jako privlači fizički. S druge strane, s tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete se moći složiti na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake.

Do kraja meseca ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze. Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Nećete hteti priznati sebi da ta osoba nije neko s kim se možete složiti. Na kraju ćete se razočarani u neuspeh povući u sebe.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi avgusta praviti kvadrat s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Provodićete mnogo više vremena van kuće u provodima s prijateljima nego što ćete pružati potrebnu pažnju voljenoj osobi. To će dovesti do udaljavanja i otvorenih sukoba između vas dvoje. Potrudite se da poštujete dogovore kako biste rešili nesuglasice. Venera će 26.08. praviti opoziciju s Jupiterom.

Nećete se složiti s voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih financija i u vezi odlaska na zajedničko putovanje. Oko toga ćete imati suprotne stavove i želje. Srećom, zahvaljujući trigonu Venere s Neptunom, uspećete pronaći zajednički prihvatljivo rešenje i vaš odnos dovesti u harmoniju.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku meseca u osobu koja vam ne odgovara za emotivnu vezu, jer se skoro u potpunosti razlikuje od vas. To će svi vaši prijatelji primetiti, samo vi nećete to želeti videti i bićete uporni dok ne uđete u intimni odnos s vašom simpatijom. Doživećete razočaranje, a može vam se dogoditi i da vas vaša nova ljubav iskoristi i emotivno i materijalno.

Mesečni horoskop za avgust
Foto: Pixabay

Krajem meseca upoznaćete osobu s kojom ćete imati mnogo više šanse za skladnu i dugu emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koja će pokazati otvoreno zanimanje za njih. Počećete se viđati i izlaziti, ući ćete i u intimne odnose, ali ćete ubrzo shvatiti da je cilj druge osobe samo lična korist. Razočarani ćete prekinuti taj odnos.

Rak

Ako ste u vezi:

Prva dekada avgusta donosi vam ozbiljna neslaganja s partnerom zbog opozicije Merkura s Plutonom i Saturnom. Imaćete suprotna mišljenja o važnim stvarima u vezi i to će dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće neophodno da budete otvoreni na zajednički prihvatljiva rešenja kako biste uspeli pomiriti razlike u mišljenjima i izbegli svađe.

Druga dekada avgusta doneće vam više zabave i dovešće do privremenog sklada u vašem odnosu. Već u trećoj dekadi meseca kvadrat Marsa sa Saturnom će doneti nova opterećenja i izazvaće veliku napetost, što može dovesti i do prestanka komunikacije i privremenog razdvajanja. Jedno drugom ćete postavljati nekorektne zahteve i ograničenja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se povučete u sebe, jer se nećete moći uskladiti s drugima i vaši odnosi će biti napeti. Nailazićete na nerazumevanje. U drugoj dekadi avgusta upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan utisak i zaljubićete se. Počećete se viđati i izlaziti, što će vam ispuniti vreme. Imaćete dinamičnu avanturu u kojoj ćete uživati, jer ćete se oboje dobro slagati u svemu u početku. Otkrićete da postoje i stvari oko kojih ćete se naći u sukobu, ali ćete ostati u vezi.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući svojom mirnom i iskrenom prirodom i spremnošću na komunikaciju o raznim temama. Do kraja meseca ćete započeti vezu i pored prepreka koje ćete morati nadići.

Lav

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta dovesće do razilaska s partnerom u pogledu zajedničkih planova. Zbog toga ćete se povući u sebe i izbegavaćete razgovore s partnerom, a partner će vas pritiskati da pristanete na njegove želje. Jedino rešenje je da postignete kompromis. Nakon kraćeg opiranja, uspećete savladati nesuglasice.

Tokom druge polovine meseca uživaćete u zajedničkoj zabavi i dobrom provodu. Imaćete dovoljno vremena koje ćete moći provoditi zajedno. Biće pojačana vaša strastvenost, što će odgovarati vašem partneru. Mars će 24.08. praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti nova neslaganja, ovog puta ozbiljnija. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade avgusta upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i otvorenošću na teme koje vas oboje interesiraju. Započećete neobaveznu komunikaciju, kasnije i viđanje, a nakon toga će doći i do emotivnog zbližavanja, kao i do ulaska u intimne odnose. Mada ni vi ni druga osoba nećete biti spremni za ulazak u emotivnu vezu tako brzo, shvatićete da vaš odnos nije samo prolazna avantura. Očekuje vas skladna veza puna dinamike.

Nešto stariji Lavovi će upotrijebiti sav svoj šarm i veštinu da privuku pažnju osobe koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Uspećete vašu simpatiju zavesti i započećete emotivnu vezu punu strasti i zajedničkih interesa.

Devica

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi avgusta doneće vam svađe i sukobe s voljenom osobom. Nećete se slagati oko ulaganja zajedničkih financija i oko potreba za zabavom. Vašem partneru će biti neophodna pojačana pažnja s vaše strane i da pokažete da vam je stalo tako što ćete pristati ulagati sredstva u poboljšanje uslova zajedničkog života.

Venera će u trećoj dekadi avgusta praviti opoziciju s Jupiterom i prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera zbog toga što ćete oboje više vremena provoditi s prijateljima. To će prouzrokovati emotivno zahlađenje u vašem odnosu. Može doći i do sklonosti ka flertu s drugim osobama. Na sreću, uspećete rešiti nesuglasice do kraja mjeseca.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam je pogodan mesec ako ste raspoloženi za prolazne avanture. Nije preporučljivo da mnogo očekujete. Osoba u koju ste zaljubljeni pružiće vam mogućnost da s njom budete u tajnoj vezi, ali ćete se tako osećati iskorišteni, jer će naglasak biti samo na intimnim odnosima bez emocija od strane vaše simpatije. Može vam se dogoditi i da uđete u vezu s osobom koja je sklona paralelnim vezama. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati za ulazak u vezu.

Nešto starije Device će uložiti mnogo vremena i upotrebiti sve svoje veštine da bi privukli pažnju osobe koja im se sviđa. Mada ćete u tome uspeti, ubrzo ćete se razočarati, jer ćete otkriti da vaša simpatija ima tajnu vezu.

Vaga

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini meseca kvadrate s Jupiterom i Plutonom koji prolaze kroz vaše polje doma i porodice. Biće ovo težak mesec za vas po pitanju emotivnih i porodičnih odnosa. Suočite se sa stvarima koje ste dugo odlagali i potrudite se da ih rešite uz kompromis s voljenom osobom. U protivnom će doći do udaljavanja.

Mars će u drugoj polovini meseca praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće vaš odnos s partnerom na korak do raskida. S partnerom se nećete moći složiti oko zajedničkih ciljeva i zauzimaćete različite stavove oko zajedničkog života i međusobnih potreba u vašem odnosu. Očekuju vas svađe i zahlađenje, ako se na vreme ne pobrinete da rešite neslaganja.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika za prolaznu avanturu, ali je važno da budete svesni da osim fizičke privlačnosti i pojačanih strasti, s osobom s kojom uđete u avanturu nećete imati ništa zajedničko i da neće doći do pojave istinskih emocija. Umesto toga će vaš odnos biti pun uzbuđenja, ali i suprotstavljenih stavova pa i povremenih sukoba. To će dovesti do prekida ove veze do kraja meseca. Druga mogućnost je da odlučite da ne ulazite u vezu, posebno ako želite da veza bude duga i ozbiljna.

Starije Vage će privući osoba koja će im delovati kao pravi izazov. Osim jakih strasti koje će se ubrzo pretvoriti u revolt i pokušaj da drugoj osobi pokažete kako se s vama ne može nekažnjeno poigravati, ništa značajno nećete iskusiti.

Škorpija

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca s Uranom u vašem polju ljubavi dovešće do iznenadnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Nećete postići suglasnost u vezi zajedničkih ciljeva. Vašem partneru će smetati što ste usmereni na svoje ciljeve i poslovni uspeh, jer će se zbog toga osećati zanemareno. Potrudite se da izbegnete svađe. Tvrdoglavi stav neće poboljšati situaciju.

Ulazak Venere u znak Raka 07.08. otvoriće vam mogućnost da s partnerom otputujete na odmor, što bi vam pomoglo da rešite nesuglasice i uspostavite emotivni sklad. Venera će u drugoj polovini meseca praviti sekstil s Uranom i unećete nešto novo i zanimljivo u vašu vezu, što će dovesti do zbližavanja. Izbegavajte da budete dvosmisleni i nejasni.

Ako ste slobodni:

Doći ćete u situaciju da ni sami niste sigurni što hoćete u ljubavi. Više osoba će vas privlačiti, a to su osobe različitih karaktera i interesa. Niko od njih se neće moći uklopiti u vaše stvarne potrebe u ljubavi i sve što ćete uspeti ostvariti je jedna ili dve avanture koje su prolazne i koje vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Od jedne osobe ćete očekivati više nego što je realno i to će dovesti do nesuglasica, svađe i raskida započete veze krajem meseca.

Mesečni horoskop za avgust
Foto: Pixabay

Starij Škorpije će upoznati osobu koja će ih privući svojom originalnošću. To je neko s kim možete imati u najboljem slučaju slobodnu vezu. Ako uđete u taj odnos bez previše očekivanja, ostvarićete intiman odnos koji će vam odgovarati.

Strelac

Ako ste u vezi:

Opozicije Merkura s Plutonom i Saturnom na početku meseca prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera, kao i nesuglasice pa i svađe u vezi ulaganja zajedničkih financija. Bićete skloni zauzimati suprotne stavove i mišljenja u mnogim zajedničkim temama. Potrudite se da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja, kako biste ublažili napetosti.

Druga polovina meseca doneće vam više motivacije i ideja kako da poboljšate vaš odnos s voljenom osobom. Vaše predloge u vezi zajedničkog vremena i zabavnih aktivnosti će vaš partner većinom prihvatati. Uspećete se dogovoriti i oko ulaganja novca u ostvarenje zajedničkih ciljeva. Složićete se oko novih planova. Odgovaraće vam kratka putovanja.

Jarac

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura koji prolazi kroz vaše polje ljubavi s Plutonom i Saturnom doneće vam zahlađenje u odnosima s voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove oko važnih stvari u vašoj vezi. Bićete sumnjičavi i skloni da partnera optužujete da je neiskren prema vama. Izbegavajte da budete represivni i previše zahtevni. Potražite kompromis.

Venera će 07.08. ući u znak Raka, što će dovesti do postizanja kompromisa. Pokazaćete više nežnosti, topline i osećaja prema partneru. Posvetićete više pažnje porodičnim pitanjima. Krajem meseca opozicija Venere s Jupiterom dovešće do emotivnog nesklada u vezi, ali ćete to moći rešiti, jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se emotivno zatvoreno i više će vam odgovarati da budete jedno vreme sami. Osobe koje vam budu slale signale da im se sviđate neće se vama sviđati. U drugoj dekadi avgusta će jedna osoba probuditi vaše strasti i privući će vas fizički, što će dovesti do početka uzbudljive avanture. Odlično ćete se slagati u intimnim odnosima, a već krajem meseca ćete početi osećati i emotivnu povezanost. Započećete vezu koja se može pokazati ozbiljnom i na duže staze.

Nešto stariji Jarci će imati dojam da im ništa ne ide u ljubavi, jer će nailaziti na zid od osobe koja im se sviđa. Sredinom meseca će upoznati nekog novog ko će u njima probuditi osećanja i pokrenuti ih na akciju. Moguća je veza.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca s Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam nesuglasice s partnerom oko kućnih i obiteljskih obaveza i raspodele kućnih poslova. Sredinom meseca ćete se uspeti dogovoriti oko svega što vam je u prethodnom periodu pravilo probleme. Pružaćete podršku i pomoć jedno drugom. Vodićete dinamične, iskrene i intimne razgovore.

Konjunkcija Merkura sa Suncem, sredinom meseca, motivisaće vas da predložite partneru nove zajedničke ciljeve i aktivnosti koje biste mogli upražnjavati u slobodno vreme. Imaćete i konstruktivne predloge u vezi ulaganja zajedničkih financija. Vaš partner će se složiti s većim delom vaših prijedloga. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture i osećaćete pojačanu potrebu da se više krećete i da više vremena provodite s društvom i van kuće. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim načinom komunikacije, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesa. Sredinom meseca ćete spontano započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem. Veza će biti površna u početku, s mogućnošću da bude duga i ozbiljna.

Nešto starije Vodolije će iznenada odustati od osobe kojoj su duže vremena pokušavali privući pažnju. Zaljubiće se u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo će ući u vezu koja će biti puna podsticaja.

Ribe

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura s Plutonom i Saturnom na početku meseca dovešće do udaljavanja i zahlađenja u odnosima s partnerom zbog vašeg čestog odsustva od kuće i prisustvovanja raznim društvenim aktivnostima. Vaš partner će se osećati zapostavljeno. Imaćete različite potrebe u pogledu zabave i razonode. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje.

Druga polovina meseca će vam doneti više razumevanja i poboljšanu komunikaciju s partnerom. Savladaćete nesuglasice. Merkur će 20.08. ući u znak Device i vaše polje ljubavi, a kako je Merkur ovde u sedištu i snažan, ostvarićete željeni sklad i stabilnost u ljubavi. Odgovaralo bi vam da odete negde na odmor zajedno i dobro se provedete.

Ako ste slobodni:

Početak meseca donosi vam napetosti i razočaranja. Osoba koja vam se sviđala pokazaće svoje pravo lice i prirodu manipulatora pa ćete se osećati obmanuto i na neki način iskorišćeno, što će vas okrenuti na drugu stranu. Sredinom meseca upoznaćete nekog novog ko će vam se svideti već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Počećete se viđati, izlaziti i razgovarati o raznim zajedničkim temama. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se ponašati ishitreno na početku meseca u nameri da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Kada shvatite gde pravite greške, razradićete taktiku i u trećoj dekadi meseca ćete uspeti osvojiti srce vaše simpatije.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde