Kotor je bio luka za mnoge umetnike: XXI Internacionalna smotra mode ,,Umjetnost i moda”

0
1205
Kotor manifestacija moda i umjetnost
Autor: Trendy porrtal

Modna agencija Fabrika, u saradnji sa Opštinom Kotor organizovala je 21. Intrenacionalnu smotru mode ,,Umjetnost & moda – Kotor 2018″ koja je održana od 22. do 25. avgusta.

Nakon 20 godina, ovogodišnja Smotra mode je ušla u novu fazu, zbog čega i nosi naslov umjetnost & moda i bila je pre svega, kulturno- umetnički događaj koji je između ostalog promovisao i tradiciju Crne Gore, a vezano za modu.

Pored održanih izložbi u okviru Smotre mode, odigrana je i predstava “Mala crna haljina ‘Coco Chanel’” u hotelu Cattaro, a na Trgu Sv. Tripuna održana je revija Italo Marseglia i performans “Anna Cappeli adora i Baustelle”.

„Nakon 20 godina, Smotra mode je zrelo ušla u novu fazu i ovogodišnje izdanje zaista predstavlja značajan kulturno umjetnički događaj. Ono što čini pomak u odnosu na sva ranija izdanja, osim drugačijeg koncepta jeste i dužina trajanja manifestacije, čime je poslata jasna poruka da u kulturi, umjetnosti i modi ima dosta sadržaja vrijednih prikazivanja publici na najbolji način, u direktnom kontaktu”, saopštili su iz organizacije.

Trendy portal je bio za vas u Kotoru da vam prenesemo samo neke detalje ove fantastične modne i kulturne manifestacije.

Kotor manifestacija moda i umjetnostKotor manifestacija moda i umjetnostKotor manifestacija moda i umjetnostKotor manifestacija moda i umjetnostKotor manifestacija moda i umjetnost

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde