Koferi uz koje putovanja dobijaju sasvim novu dimenziju

Pogledajte listu najboljih brendova kada su u pitanju koferi koje jednostavno morate imati!

0
753
Koferi za putovanja
Photo: Productshot

Ako volite putovanja i koristite svaku priliku da se spakujete i otputujete u nepoznato, onda znate da je dobar kofer najbolji suputnik. Srećom pa današnji putnici na raspolaganju imaju zaista nepregledan izbor vrhunskih putnih torbi i kofera koji poslednjih godina prevazilaze tradicionalno pakovanje i putovanja. Od prozirnih modela, do mini kancelarije u koferu, donosimo naše favorite koji će vam razbuktati maštu i podstaći vas da odmah rezervišete karte za svoje sledeće putovanje.

STOW

Britanski brend specijalizovan za putničke modne dodatke neprestano razvija nova rešenja za najzahtevnije putnike. Jedno od njih je i First Class futrola s oregradama za sve što vam na putovanju mora biti nadohvat ruke. Raznovrsni džepići i pregrade osmišljeni su maksimalno funkcionalno pa sada napokon možete reći zbogom nervoznom kopanju po torbi u potrazi za dokumentima, mobilnim telefonom, slušalicama ili ključevima. Dodatni plus – predivan dizajn i fina koža u vedrim bojama.

RAF 100 x Globe-Trotter

Još jedan britanski brend specijalizovan za izradu kvalitetnog prtljaga, Globe-Trotter, kreirao je novu kolekciju u čast stotog rođendana britanskih vazdušnih snaga. Kolekcija RAF100 dizajnirana je primarno za pilote i njihove vojne misije, ali ih mogu kupiti i civili. Elegantna aluminijska oplata inspirisana vojnim avionima skriva jednako dobro osmišljenu unutrašnjost i garantuje maksimalnu otpornost na udarce. Dodatni plus – otvaranje po visini omogućava da u kofer zavirite i kad je vodoravno postavljen.

Rimowa

Otkada je u vlasništvu Arnaultovog LVMH-a, nemačka Rimowa oduševila je s nekoliko odličnih dizajnerskh saradnji poput rasprodatog Supreme kofera ili Fendi modela s duplim F. Nova kolekcija kreirana je u saradnji s Virgilom Ablohom koji je za Rimowu dizajnirao kofer od providnog polikarbonata s posebno osmišljenim unutrašnjim pregradama koji prtljag drže urednim. Dodatni plus – Off White u ponudi ima isti model u formi ranca, predstavljen ovog aprila na Nedelji muške mode u Parizu.

Bottega Veneta

Ne samo da su izrađene od najfinije kože i predstavljaju sam vrh luksuznih prtljaga, Bottega Veneta torbe imaju mogućnost personalizacije pa tako možete naručiti da vam kofer isporuče sa ugraviranim inicijalima. S praktične strane će vas oduševiti točkovi koji se okreću u svim smerovima što olakšava kretanje a tu je i unutrašnja pregrada za manje vrednosti koja se može izvaditi po potrebi. Dodatni plus – pa to je Bottega Veneta, sasvim dovoljno i bez dodatnih bonusa.

Fabbrica Pelletterie Milano

Iako nas uz mobilne telefone i modere tehnologe posao lako prati na svakom putovanju, milanski kožni brend FPM razvio je još napredniju verziju kancelarije u pokretu. Skriven u čvrstom aluminijskom kovčegu s točkovima, ovaj ergonomski ofis donosi sklopivu stolicu i stolić na izvlačenje s ladicama koji omogućuju da sve hitne zadatke odradite uz maksimalnu udobnost gde god se našli. Dodatni plus – pomno osmišljen dizajn industrijskog dizajnera Marca Sadlera. Samo joj treba i kancelarijski materijal i po koja sitnica i sve je tu.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde