Kada na evropsko tržiste stiže najmoćniji telefon? Samsung Galaxy S10 ostaviće Vas bez daha!

Nagađa se kako u Samsungu pripremaju bar tri, možda i četiri izdanja pametnog telefona Galaxy S10. Jedno bi moglo imati poveći ekran

0
1220
Samsung Galaxy S10
Izvor: Instagram / @phone_review_insta

Ako je verovati glasinama koje su se pojavile na  tviter profilu @Universelce, jedno od izdanja Samsungovog Galaxyja S10 imaće ekran dijagonale 6,7 inča (17 centimetara), podršku za 5G mrežu,  te senzor koji može proceniti udaljenost između smartfona i objekta fotografisanja u zadnjoj i prednjoj kameri.

Ranije su se pojavile glasine prema kojima bi Galaxy S10 mogao imati do šest kamera (četiri nazad, dve napred). Ostaje dilema da li će imati tri ili četiti kamere nazad. Moguće je kako će veći broj kamera koje se nalaze na poleđini,  biti rezerviran za najskuplji model iz nove serije Samsungovih top smartfona.

Bilo kako bilo, čini se kako će Galaxy S10 ogromnog ekran i s podrškom za 5G biti prvo ponuđen na tržištima Južne Koreje i Sjedinjenih Država. Hoće li doći i u Europu i kada, zasad se ne zna.

U pitanju su glasine, pa ih i shvatite kao takve. Koliko su tačne moći ćemo proveriti verovatno već početkom 2019. godine, tokom ili pre početka sajma Mobile World Congress u Barceloni, piše Tech Radar.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde