Jennifer Aniston uzvraća hejterima – Moja svrha nije da rađam decu

Jennifer Aniston dala je iskreni intervju u kojem je pričala o svom privatnom životu.

0
997
jennifer aniston

Još otkad se razvela od Brada PittaJennifer Aniston često u javnosti video kao „nesrećnu u ljubavi“. Svemu je pridoneo i nedavni razvod od Justina Therouxa, međutim u novom intervjuu Jen uverava kako joj srce nije slomljeno.

„O meni se govori da ‘ne mogu zadržati muškarca’ i da ‘ne želim dete jer sam sebična i posvetila sam se karijeri’. Ili da sam tužna ili mi je slomljeno srce. Za početak, bez uvrede, ali srce mi nije slomljeno. A sve te pretpostavke su gluposti. Niko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata ili kroz što sam prošla emocionalno ili zdravstveno i koliko je to osetljivo pitanje za mene i mog partnera“, rekla je Aniston.

Dodaje kako se u društvu oseća pritisak na žene da rode i postanu majke.

She's my everything 😭💞 I luv her so much 😍 #jenniferaniston #jen

Објава коју дели Jennifer Aniston (@anistontoday) дана

„Ako se to ne dogodi, gledaju ih se kao na ‘oštećeno dobro’. Možda moja svrha na planeti Zemlji nije da rađam decu. Možda postoje druge stvati koje mogu raditi“, zaključuje Jen.

Podržava pokret Me Too, ali kaže da se nije našla u situaciji da joj neko s više moći preti ili ucenjuje seksualnim uslugama.

„Često su žene bile gore prema meni nego muškarci. Moramo biti bolji jedni prema drugima, a u razgovor o tome moramo uključiti i muškarce. A što se tiče seksizma, osetila sam ga na svojoj koži. Žene se primoravaju da budu jedna protiv druge. Kad par u Hollywoodu okonča svoju vezu, žena se krivi za sve. Ona ostaje tužna i sama, ona je propala. To je glupost. Kad ste zadnji put pročitali da muškarca koji je razveden i nema dece nazivaju usidelicom?“, pita se Jennifer.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde