Denise Richards je pozvala bivšeg muža Charlie Sheena na svoje venčanje

0
812
denise richards je pozvala na vencanje charlija sheena
Photo: Instgaram @thegoodteatime

Nema ništa lepše nego kada bivši ostanu u prijateljskim odnosima (što je ruku na srce jako teško)! Denise Richards pozvala je svog bivšeg muža Charlija Sheena na njeno predstojeće venčanje sa verenikom Aaronom Phipersom, kako prenosi US Magazine.

Denise je rekla prijateljima da očekuje da on prisustvuje svadbi, kaže insajder.

Zvezda Real Housewives of Beverly Hills (47) bila je udata za glavnog glumca mega popularne serije Two and a Half Men, (53), od 2002. do 2006. godine. Oni su u braku dobili dve ćerke: Sam, (14) i Lolu, (13). Denise Richards je takođe i mama ćerke Eloise, (7), koju je usvojila 2011. godine.

Ova vest nam dolazi samo mesec dana nakon što je Sheen tvrdio da više ne može priuštiti visoke isplate alimentacija za decu koju ima sa Denise Richards i njegovoj trećoj bivšoj ženi Brooke Mueller. Kako je izjavio u sudskim dokumentima: „Nisam mogao da pronađem stalni angažman u industrije zabave. Sve ovo je rezultiralo značajnim smanjenjem moje zarade. “

Uprkos ovoj izjavi oko smanjenja zarade, glumica Wild Things ima dosta razloga za slavlje. Us Magazine je potvrdio da u četvrtak, 6. septembra, Denise i Aaron su se verili. Par, koji su prvi put primećeni zajedno u septembru 2017. godine, u subotu, 8. septembra, venčaće se na Malibuu.

„Ona je veoma zaljubljena u Arona“, kaže nam izvor. „Apsolutno je posvećen njoj i njenim ćerkama“.

Phipers je ranije bio oženjen Nicollette Sheridan. Zvezda Desperate Housewives koja ima 54 godine, podnela je zahtev za razvod u junu 2016, nakon samo šest meseci braka, a proces je završen već u avgustu 2016.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde