Da li znate čemu služi ovaj detalj na jakni?

Jedna devojka je pokazala njegovu pravu svrhu, a Twitter se usijao od komentara! Neki su to odmah povezali s vojničkim jaknama koje su opremljene istim takvim dodatkom!

0
274
jakna detalj
Designed by Javi_indy

Ako nosite kapute, sigurno ste primetili onu dugmad na ramenima, koja zapravo ničemu ne služe. OK, verovatno ste se zadovoljili naizgled logičnim objašnjenjem kako je to isključivo estetske prirode – ali nije! Jedna je devojka na Twitter otkrila pravu namenu tih dugmadi i oduševila korisnike te društvene mreže.

Francheska Horsburgh (18) napisala je kako nikad nije razumela čemu služe “čudna dugmad na ramenima”, a onda je shvatila da su ona tu kako biste ispod njih stavili kaiš od torbe da vam ona ne bi skliznula s ramena. Njena fotografija, koja prikazuje crvenu torbicu provučena ispod umetka na kaputu dosad je lajkovana 78 hiljada puta.

Tinejdžerka nije bila jedina šokirana ovim otkrićem. Naime, mnogi su komentarisali kako su dosada “živeli u neznanju”. Neki su to odmah povezali s vojničkim jaknama koje su opremljene istim takvim dugmetom i umetkom, ispod kojih vojnici stavljaju ruksake, beretke ili rukavice.

Oni malo manje informisani su bili u većini. “Sve ove godine uzalud prođoše”, “Šokirana sam, ali sad sve ima smisla. Uvek sam mislila da su ta dugmad samo za dekoraciju” i “Zašto nam to nikada niko nije rekao?”, samo su neki od komentara iznenađenih tviteraša.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde