Youtube opet ide korak dalje! Ovaj popularni videoservis donosi nam novu opciju koja će mnoge obradovati

0
474
You Tube nove mogucnosti
Photo: Pixabay.com

Korisnici najvećeg svetskog video-servisa uskoro će pomoću nove opcije biti u mogućnosti da ograniče koliko dugo ćete ga gledati.

Alati se sastoje od kolekcije statističkih podataka o tome koliko ste vremena proveli gledajući videozapise na tom internet-servisu (uključujući YouTube Music i YouTube TV), nekoliko dodatnih opcija pomoću kojih možete da odredite koja obaveštenja ćete da primate od Googleovog videoservisa i koliko često, kao i mogućnost postavljanja ograničenja gledanja.

You tube vreme gledanja
Photo: Pixabay.com

Statistički podaci podeljeni su na gledanje tokom današnjeg i jučerašnjeg dana i protekle nedelje, a sadrže i nedeljni prosek. Temelje se na onome šta se može naći u vašoj istoriji pregleda. Ako je obrišete ili ne uključite, podaci neće biti precizni.

Nije jasno da li se računaju video zapisi pregledani dok niste bili spojeni na internet, a ako imate više kanala na YouTubeu pod istim korisničkim nalogom pri Googleu, biće dostupni podaci samo za gledanje koje ste objavili dok ste bili ulogovani u svoj glavni korisnički nalog.

Kako biste došli do statističkih podataka na mobilnom telefonu, dovoljno je da otvorite YouTube i potom kliknete na svoj profil u gornjem desnom uglu kako biste otvorili meni s podešavanjima. U njemu pronađite opciju Time watched.

Što se kućnih računara tiče, izgleda da u Googleu još nisu nadogradili web-interface za YouTube da bi podržavao novu funkciju, piše Gizmodo.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde