Uskoro izlazi dokumentarac o životu tragičnog nastradalog glumca Paula Walkera

0
576
Paul walker dokumentarac
Photo: YouTube

Dosada neobjavljeni snimci iz njegovog privatnog života, detinjstva i sa početka karijere publika će moći da vidi u dokumentarnom filmu „Ja sam Paul Walker“.

O glumcu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći sa samo 40 godina, govore njegovi prijatelji, kolege i porodica, a premijerno će biti prikazan 11. avgusta u SAD-u.

„Nikad nije hteo da bude glumac niti je želeo slavu. Uvek je maštao da će biti rendžer u nekom parku prirode, zarađivati 28.000 dolara godišnje i živeti u divljini, okružen prirodom. To je ono što je on želeo od svog života“, rekao je njegov brat Caleb.

Sestra Ashlie kaže kako je oduvek voleo dobre automobile i brzu vožnju pa je uloga Briana O’Connera u franšizi „Fast and Furious“ bila kao stvorena za njega.

Reditelj prvog filma Rob Cohen kaže kako Walkera slava nije promenila.

„Zarađivao je milione, ali prioriteti su mu uvek ostali isti; provoditi što više vremena sa ćerkom, u prirodi. To je onoo do čega mu je bilo stalo. Paul Walker je iskoristio svaku minutu koju je imao u životu. Proživeo je bukvalno pet života“, kaže Cohen.

Paul Walker poginuo je u saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013. godine. Bio je suvozač u automobilu s prijateljem Rogerom Rodasom. Rodger je izgubio kontrolu nad vozilom i automobilom su se zabili u stub, nakon čega se auto zapalio. Obojica su preminuli u tom udesu.

U vreme smrti snimao je tri filma koji su objavljeni posle: „Hours“, „Brick Mansions“ i „Fast and Furious 7“.

Prijatelji o pokojnom glumcu: „Iskoristio je svaki minut koji mu je život pružio, ali nikad nije hteo milione i slavu nego miran život u prirodi.“

S Rebeccom McBrain imao je ćerku Meadow Rain (19).

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde