Najlepše cipele koje možete da zamislite

Cipele i žene oduvek su bili najbolji prijatelji, i teško je nadmašiti onaj osećan kada vidimo posebnu i unikatnu cipelu koja je dizajnirana s neizmernom pažnjom te upotpunjena jedinstvenim i pomno biranim detaljima.

0
330
Photo: Instagram @giuseppezanotti

Giuseppe Zanotti poznati je talijanski dizajner koji nas svake godine oduševljava s prekrasnim modelima cipela. Jedan od razloga zašto je Zanotti posebno omiljen kod žena je zato što je ostao odan lepom i ženstvenom modelu cipela i potpetica koje su beskrajno elegantne i prefinjene. Klasična estetika cipele svake sezone doživljava svojevrstan izlet, a ovog puta to je sandala koja je ukrašena buketom koji se nalazi iznad potpetice, odnosno na zadnjem delu gležnja.

 

Photo: Instagram @giuseppezanotti

Radi se o ručno šivenim laticama koje stvaraju savršeno rascvetan cvet koji nam je u potpunosti oduzeo dah. PEONY model dolazi u sanjivoj prljavo ružičastoj nijansi, ali i u statement crnoj. Ove sandale idealne su za elegantne kombinacije, romantične haljine i nežne bluze te su model u kojima sigurno nećete proći nezapaženo. Svaka sandala je ručno izrađena i sigurni smo da će se nametnuti kao jedan od najtraženijih modela u nadolazećoj sezoni, a budući da su doista unikatne i posebne, potražnja koju će izazvati nimalo nas ne čudi.

 

Photo: Instagram @giuseppezanotti

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde