Ugradile su silikone pa su se gorko pokajale

Jeleni, Tamari i Brankici spašavali su život zbog silikona jer im je pretila sepsa zbog implantanata! Neke su se na vađenje odlučile i bez tolike opasnosti jer silikoni mogu ulepšati i popuniti dekolte, ali s druge strane, i napraviti opasne zdravstvene probleme!

0
1711
silikoni poznati zdravlje
Foto: Instagram

‘Malo silikoni i drugi fazoni, imam šta da pokažem’, pevala je svojevremeno Severina u svom hitu iz 2016. godine. Tekst koji je usmere na današnje standarde lepote postao je veliki hit, baš kao što su i silikoni hit već dugi niz godina. Ipak, u borbi za lepotu i kvalitetniji vizuelni identitet, mnoge su žene tokom godina dovele i svoj život u opasnost.

Bilo je, s druge strane, i onih koje su se jednostavno pokajale kada je stigao trend nešto umerenije, jednostavnije lepote. Jer, lepota je, kao i sve ostalo, podložna trendovima koji se nemilosrdnom brzinom menjaju. Uhvatiti korak, a pogotovo javnim osobama, često nije lak posao.

Pevačici spašavali život

Ovih dana mediji pišu o silikoni koji je pukao u grudima pevačice Jelene Kostov. Doživela je pravu dramu, silikon je pukao, a ona zamalo dobila sepsu. Da je kojim slučajem do iste došlo, ishod bi bio strašan. Ovako je stigla do hitne, a doktori su brzom intervencijom spasili njen život. Rekla je nakon svega da se još nije oporavila i da je zaista bila u ozbiljnoj opasnosti. Dodala je da je bila nemarna i nije išla na redovne kontrole koje bi trebalo da se rade nakon ugrađivanja silikona.

Jelena Kostov silikoni
Foto: Instagram @kostovjelena

Starleta je dva meseca provela u bolnici

Nije Jelena jedina koja se našla u problemu zbog ugradnje silikona. Isto se dogodilo starleti Tamari Đurić. Njoj su se borili za život, jer je zbog njih bila ozbiljno zdravstveno ugrožena.

tamara djuric silikoni
Foto: Instagram @tamarastar89

Pukli su joj silikoni u grudima, a potom se isto dogodilo i s hijaluronom u usnama kao i implantantima u stražnjici. Borila se za život, u bolnici provela čak dva meseca, a nakon svega savetovala je mladim devojkama da paze pre nego donesu odluku o ugrađivanju nečega u njihovo telo. Doduše, kad se oporavila, ponovno se navodno podvrgla zahvatu.

Veliki problem sa silikonima imala je svojevremeno i hrvatska starleta, reality zvezda Brankica Čonda. U Dubaiju je povećala grudi, u koje su joj ugradili implantante iz Kine, a kada su silikoni pukli, Brankica je hitno završila na operaciji. Izbegla je tako ono najgore.

Brankica Čonda silikoni
Foto: Instagram @brankicaconda

Hrvatska pevačica ih vadila pa vraćala

Pevačica Ivana Banfić o silikonima je progovorila svojevremno za Gloriju. Naime, ona je svoje grudi operisala u mladosti. Kasnije se podvrgla operaciji jer su silikoni počeli da joj stvaraju određene probleme. Pojavili su se bolovi i kvržice pa se Ivana morala nekako pobrinuti za sopstevno zdravlje. Dvoumila se da li da ugradi nove implantante ili ne, mešutim na kraju je zaključila da je to za nju najbolja opcija i zamenila stare – novim silikonima. Dodala je ipak da se na to danas – nikad ne bi odlučila.

Ivana Banfic cilikoni
Foto: Instagram @ivana_banfic_ibee

Silikonima u ustima zbogom je rekla i nekadašnja hrvatska manekenka Kristina Bradač. Ugradila ih je kada je to bio veliki trend, ali kasnije se pokajala pa se podvrgla procesu vađenja istih, i to pre osam godina.

Maja Šuput je odustala od hijalurona

Maja Šuput priznala je operaciju grudi jer je generalno jedna od najiskrenijih osoba na estradi u regionu. Glupo joj je bilo da skriva očigledno. Priznala je tako i kada je svojevremeno eksperimensala s hijaluronom, kojim je malo naglasila usne. Kada je hijaluron nestao, Šuput je odlučila da više ne ide na takve zahvate.

maja suput silikoni
Foto: Instagram @majasuput

Trendu vađenja silikona pridružile su se i neke svetski poznate zvezde, među njima Victoria Beckham. Isto je uradila i Sharon Osbourne kao i Jenny McCarthy. Svoje je silikone izvadila i slavna Jane Fonda, i rekla da se s njima nije osećala ženstveno pa je shvatila da ih je najbolje – izvaditi.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde