U srcu Beograda svečano je otvorena radnja italijanskog premium brenda LIU JO

Maja Japundža Nikolić, Nataša Miljković i Bojana Ordinačev odabrale svoje omiljene jesenje komade ovog prestižnog brenda!

0
3091
liu jo otvaranje prodavnice beograd knez mihajlova 33
Photo: Fashion Company

U atmosferi prožetoj elegancijom i glamurom, italijanski premium modni brend LIU JO, svečano je otvorio vrata prve prodavnice u Srbiji, a tom prilikom domaćoj javnosti ekskluzivno su predstavljeni atraktivni modeli nove kolekcije.

Liu Jo prodavnica Beograd
Photo: Fashion Company

Radnju je svečano otvorila Jasenka Stekić, direktorka marketinga i razvoja maloprodaje  Fashion Company-ja, naglasivši kako nova LIU JO mono brend prodavnica predstavlja još jedan veliki iskorak u modnoj ponudi Beograda, koja je iz godine u godinu sve veća i bogatija. Brojne zvanice iz sveta mode, te poznate ličnosti i influenseri, imali su priliku da među prvima vide novu Liu Jo kolekciju, koja ih je i ovog puta ostavila bez daha.

Jasenka Stekić / Photo: Fashion Company

Među njima su bile i dame poznate po svom istančanom stilu i ukusu za modu, poput Maje Japundže Nikolić, Bojane Ordinačev, Marine Ćosić, Nataše Miljković i Tamare Dragičević, a koje su specijalno za ovo otvaranje ponele svoje najdraže Liu Jo modele.

Liu Jo otvaranje prodavnice Knez Mihajlova Beograd
Tamara Dragičević, Bojana Ordinačev, Maja Nikolić i Natasa Miljković / Photo: Fashion Company

Brend Liu Jo osnovala su braća Marko i Vani 1995. u Karpiju kombinujući svoje nadimke “Liu” i “Jo”. Njihova kreativna filozofija stavlja akcenat na ženstvenost i prirodnu lepotu svake žene, želeći da svetu ponude savremene kreacije koje su zapravo nosioci Liu Jo identiteta: prepoznatljiv stil izražen kroz materijale vrhunskog kvaliteta, sa velikom pažnjom posvećenom detaljima. Duboko ukorenjeni u izvrsnost zanatstva Karpi prostora, ostaju verni svojoj autentičnoj tradiciji i italijanskom stilu, koji se oslanja na eleganciju i pouzdan kvalitet, sofisticiranost i izazovnost.

Prvu Liu Jo prodavnicu, u Knez Mihailovoj ulici broj 33, otvorio je generalni distributer ovog brenda, FASHION COMPANY, a  zahvaljujući kome, radnja odiše pročišćenim i vrhunskim dizajnom koji ujedno i prati duh brenda.

Još slika sa ovog glamuroznog događaja možete pogledati u našoj galeriji.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde