Trendy interview: Mirka Vasiljević otkriva tajnu svog savršenog izgleda

U intervjuu za Trendy portal Mirka Vasiljević otvoreno govori o ishrani, treninzima, poslovnim planovima kao i o modnim detaljima

0
343
mirka vasiljevic trendy portal intervju
Photo: YouTube

Mirka Vasiljević je dala intervju za Trendy portal i odgovorila na naša pitanja koja su bila usmerena na to da našim čitaocima objasni kako i pored troje dece i obaveza koje ima, uspeva da zadrži lep izgled i savršenu liniju.

Imate troje dece koji iziskuju puno vremena i odricanja? Kako upevate da postignete sve?

Dobra organizacija je ključ svega. Kao i to da sve što se hoće to se i može. Deca su mi na prvom mestu kao i njihove potrebe, ali se trudim da ne zanemarim sebe, svoje potrebe i želje. Pa kada imam neko slobodno vreme za sebe tada se trudim da ostvarim i uradim sve ono što želim za sebe, nekada to i potraje, ali tada uživam maksimalno u svom vremenu, mada što su deca starija to više zajedničkih stvari možemo da uradimo zajedno.

Imali smo priliku da Vas u Vašim predstavama i na društvenim mrežama vidimo u odličnoj formi i da vam je linija savršena. Da li su treninzi krivi za to ili ima i genetike?

Genetika jeste nesto što dosta znači, ali u današnje vreme i tempo života ne možemo se osloniti samo na genetiku. I dalje nisam prešla 30-te tako da je telo poslušnije i brže dolazite do željenih efekata. Treninzi jesu nesto što dosta znači, ali i ishrana je jako važna. Svaka čast kome uspeva da jede i pije šta god želi i kad god želi, a da telo bude u top formi. Ja sam od onih koji moraju da povedu računa, pa da bude sve u redu. Mada, kao i većina žena uvek mislim da mogu bolje da izgledam i težim ka tome. Takođe, mislim da je i san jako važan, da se pre ponoći odlazi u krevet i da telo odmorimo i opustimo tokom noći kako bi bilo odmornije i spremnije za nove obaveze tokom narednog dana.

Znamo da treninzi zahtevaju puno energije, rada i volje tako da mnogi imaju svoje rutine kojih se pridržavaju. Koje su Vama omiljene vežbe tokom treninga?

Već dve godine treniram 3 puta nedeljno i ne planiram da odustanem iako je treniranje ozbiljna obaveza. Imala sam tri trudnoće za skoro 3,5 godine i mislim da je jako važno ojačati mišiće oko kičme, jer kičma drži celo telo. Što se tiče vežbi i kako ce proteći trening to sam prepustila svom treneru Urošu Šuljagiću. Poslušna sam i šta god da mi zada uradim, jer znam da je to najbolje za mene.

Da li se pridržavate nekih posebnih režima ishrane koje kombinujete sa treninzima?

Od svoje 19 godine sam poprilično promenila način ishrane. U razgovoru sa majkom i tetkom dobila sam savet da na vreme treba početi misliti o svom zdravlju i telu, jer kasnije u poznim godinama, osećate se zdravije i telo je u boljoj formi. Naučila sam koje namirnice se kombinuju i trudim se da se tako i hranim, a telo kada se navikne na dobro ukombinovane namirnice to vam posle i traži, jer je naviklo na zdraviji vid ishrane. Naravno, dam sebi i oduška, da pojedem i nesto što nije baš najzdravije, jer ne može se baš ceo život živeti kao robot. Ali, mislim da je jako bitno biti umeren i imati karakter da ako preteramo sa nečim što ne prija našem organizmu ili nije najzdravije kažemo dosta i da se pridržimo toga. Kao i da, ako od ponedeljka počnemo da vodimo računa da se zdravije hranimo to stvarno bude od tog prvog ponedeljka.

Da li Vam suprug kao profesionalni sportista pomaže u trenizima ili savetima da bi zadržali što bolju liniju?

Ukoliko imam nedoumicu za neko pitanje vezano za vežbe naravno da se posavetujem sa suprugom, ali uglavnom o treninzima i svemu što ima veze sa fizičkom aktivnosti i ishranom obraćam se svom treneru Urošu Šuljagiću u koga imam maksimalno poverenje, jer on je taj koji vodi računa o tome šta, kada i koliko treniramo, koje vežbe…

Објава коју дели Savic Vujadin (@savicvujadin) дана

Vaše predstave su gledane i skoro uvek se traži karta više. Gde čitaoci Trendy portala mogu da ih vide tokom leta?

Tokom leta imamo prilike da nastupamo na raznim letnjim kulturnim scenama. Ove godine smo imali predstave na Gardošu, na letnjoj sceni ustanove kulture Vlado Divljan na Paliluli…

Znamo da se Akademija 28 renovira i da je to „baza“ za Vaše predstave. Kada počinjete zvanično sa sezonom?

Sa svojom glumačkom ekipom već skoro 4 godine nastupamo u Akademiji 28. Jako sam ponosna na ceo naš tim, kvalitet predstava i saradnju. Uspeli smo da ostvarimo da nam posao koji radimo bude zadovoljstvo i da stvorimo prijateljstvo za ceo život. Od oktobra meseca nastavljamo sa predstavama Pazi s kime spavaš, Hotline, Voli me do kraja i Ljubavne igrarije za mladje i starije u Akademiji 28 koja će imati novi i moderniji izgled.

Da li isključivo nosite brendiranu odeću ili ako Vam se nešto svidi nije Vam bitna robna marka?

Kupujem i nosim garderobu koja mi se dopada kako mi stoji, koja može da posluži u više kombinacija. Kada je žena ispunjena i zadovoljna sobom imaće i maštu da iskreira sebi odevnu kombinaciju u kojoj u tom trenutku najleše izgleda.

Šta više volite da nosite cipele na štiklu ili patike?

Kada sam bila mlađa, verovatno kao i većina žena, bilo mi je bitno samo da mi je cipela lepa, nezavisino od udobnosti. Kasnije sam počela da kupujem obuću koja je na prvom mestu udobna i praktična. Volim i ravnu obuću i cipele na štiklu, samo što u ovom životnom periodu patike su nesto što najčešće nosim zbog obaveza prema deci.

#fashion #editorial #story #mirkavasiljevic #style #photography #photoshoot #petardjordjevic

Објава коју дели Petar Djordjevic (@gljebdjordjevic) дана

Da li volite svedenije komade nakita ili neke upadljivije?

Volim nakit. Kada su mi deca bila manja, sat je bio skoro jedini deo nakita koji sam mogla da nosim, a da njima ne bude zanimljiv za diranje dok ih držim. Upadljiv nakit može da bude dobro rešenje za svedenije i jednostavnije odevne kombinacije ili za nas mame koje nemam puno vremena za sređivanje. Za večernje izlaske kada deca zaspu vi na to što ste nosili tokom dana promenite obuću, lepe minđuše i spremni ste za izlazak sa prijateljima.

Објава коју дели Kaštel Ečka (@kastelecka) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde