Ivana Horvat i Stefan Kapičić stigli su ovih dana u Dubrovnik, gde se odmaraju od napornog i haotičnog života u Los Anglesu.

Uspešni srpski glumac Stefan Kapičić pored uspeha na velikom platnu niže uspehe i u bračnom životu sa svojom suprugom lepom hrvaticom Ivanom Horvat. Ova prelepa glumica udala se za Kapičića na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu prošle godine. Sretni par upoznao se na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’ i ubrzo su uplovili u ljubavnu vezu. Nakon godinu i po ljubavi, krajem 2015. Stefan je zaprosio Ivanu kako piše 100posto.

Iako već više od godinu dana žive u Los Angelesu, Ivana i Stefan ne zaboravljaju balkan pa uvek kada ugrabe priliku pobegnu u rodne krajeve. Tako su ovaj put odabrali da svoj odmor provedu u Dubrovniku. Njihovi pratioci i prijatelji oduševljeni su fotografijama iz ovog srednjevekovnog grada, a nisu ostali ravnodušni ni na Ivaninu lepotu na nekim od golišavijih fotografija koje je objavila. Kako nam svima izgleda po njihovim slikama, čini se da im bračni život itekako godi.

#stefankapicic #ivanahorvat

A post shared by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

Ovaj talentovni srpski glumac već uveliko uspešno osvaja Hollywood. Vrata glumačkog raja otvorila mu je uloga u filmu ‘Deadpool‘ u kojem je glumio uz Ryana Reynoldsa. Kako je ostao zapažen u tom filmu sada se Ivana i Stefan mogu videti i na nekim od prestižnih losanđeleskih žurki.

Da je dobro iskoristio priliku koja mu se pružila govori i činjenica da je Stefan dobio ulogu u naučnoj-fantastičnoj seriji ‘Counterpart‘, koja je oduševila ljubitelje ovog žanra. Osim toga, Stefan Kapičić je uspeo da dobije i angažman u nastavku filma iz serijala ‘Deadpool’.

Ovaj šarmantni par polako, ali sigurno krči put do holivudske slave, a i treba – zaslužili su.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde