Srpsko-hrvatski par posle osvajanja Hollywood-a odmara se u Dubrovniku

0
1139
stefan kapicic srbija

Ivana Horvat i Stefan Kapičić stigli su ovih dana u Dubrovnik, gde se odmaraju od napornog i haotičnog života u Los Anglesu.

Uspešni srpski glumac Stefan Kapičić pored uspeha na velikom platnu niže uspehe i u bračnom životu sa svojom suprugom lepom hrvaticom Ivanom Horvat. Ova prelepa glumica udala se za Kapičića na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu prošle godine. Sretni par upoznao se na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’ i ubrzo su uplovili u ljubavnu vezu. Nakon godinu i po ljubavi, krajem 2015. Stefan je zaprosio Ivanu kako piše 100posto.

Iako već više od godinu dana žive u Los Angelesu, Ivana i Stefan ne zaboravljaju balkan pa uvek kada ugrabe priliku pobegnu u rodne krajeve. Tako su ovaj put odabrali da svoj odmor provedu u Dubrovniku. Njihovi pratioci i prijatelji oduševljeni su fotografijama iz ovog srednjevekovnog grada, a nisu ostali ravnodušni ni na Ivaninu lepotu na nekim od golišavijih fotografija koje je objavila. Kako nam svima izgleda po njihovim slikama, čini se da im bračni život itekako godi.

Ovaj talentovni srpski glumac već uveliko uspešno osvaja Hollywood. Vrata glumačkog raja otvorila mu je uloga u filmu ‘Deadpool‘ u kojem je glumio uz Ryana Reynoldsa. Kako je ostao zapažen u tom filmu sada se Ivana i Stefan mogu videti i na nekim od prestižnih losanđeleskih žurki.

Da je dobro iskoristio priliku koja mu se pružila govori i činjenica da je Stefan dobio ulogu u naučnoj-fantastičnoj seriji ‘Counterpart‘, koja je oduševila ljubitelje ovog žanra. Osim toga, Stefan Kapičić je uspeo da dobije i angažman u nastavku filma iz serijala ‘Deadpool’.

Ovaj šarmantni par polako, ali sigurno krči put do holivudske slave, a i treba – zaslužili su.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde