Šlepanje vozila iz Francuske

0
243
Šlepanje vozila iz Francuske

Šlepanje vozila iz Francuske ne mora biti težak i komplikovan zadatak, ukoliko svoje poverenje poklonite iskusnom i profesionalnom timu šlep službe.

Očaravajuća lepota koju Francuska nosi ne može se zanemariti. Impresivna arhitektura Liona, plaže u Nici, filmski festival u Kanu, fascinantan Ajfelov toranj samo su neki od razloga da posetite ovu evropsku državu.

I sve dok ste svesni da vas u Francuskoj čekaju neke od najdivnijih svetskih lokacija koje bi svako trebao posetiti barem jednom u životu, možda niste sigurni da li i vaš automobil to može da podnese.

Šlepanje vozila iz FrancuskeKada se uzme u obzir udaljenost naše države i Francuske od skoro 1.900 kilometara, kao i činjenica da će vam biti potrebno skoro 19 sati vožnje, ova briga je itekako opravdana. Čak i sa nekoliko većih pauza, vaš automobil možda neće izdržati različite terene i puteve. Ipak, ovo svakako ne bi trebalo da vas odvrati od namere da uživate u svemu što Francuska ima da ponudi.

Šta raditi ako vam zatreba šlepanje vozila iz Francuske?

Kada se nađete u neprijatnoj situaciji da se vaš automobil pokvari ili jednostavno prestane sa radom, možda se pitate šta bi trebalo učiniti u takvom slučaju. Ako se nalazite u sopstvenoj državi, u blizini grada u kom živite, ovo i ne predstavlja veliki stres. Jednostavno ćete pozvati nekoga u pomoć i nastaviti dalje sa putovanjem. Međutim, šta raditi kada vaše prevozno sredstvo ’’odbija da sarađuje’’ a nalazite se u stranoj državi, hiljadama kilometara daleko od doma?

Preventiva je veoma važna! Pre nego što krenete na daleko putovanje, neophodno je obaviti potrebnu i detaljnu proveru vašeg vozila. Ovo podrazumeva da odvezete svoje vozilo u servis i dopustite da ga pregleda stručno lice. Naravno, i sami možete proveriti određene elemente vozila, kao što je stanje guma ili akumulatora.

Ipak, nezgodne situacije mogu se dogoditi čak i pored prethodno obavljene pripreme i provere automobila. Na pojedine situacije ne možete uticati, a u drugima, nesavesnost drugih vozača može naneti štetu vašem vozilu i vama. Stoga, potrebno je biti spreman!

U vašem telefonskom imeniku mora se naći i kontakt telefon pouzdane i iskusne šlep službe u matičnoj državi. Na taj način, vaša sigurnost tokom putovanja u inostranstvo drastično se povećava. Šta god da se dogodi, uvek možete pozvati šlep službu kojoj verujete!

Postarajte se da ste bezbedni dok čekate da pomoć stigne!

Ne manje važan aspekt koje šlepanje vozila iz Francuske ili bilo koje druge države u Evropi donosi sa sobom jeste bezbednost.

Potrebno je da se postarate da ste na bezbednom, dok čekate da pomoć koju ste pozvali pristigne. Kada govorimo o državi koja je skoro 2.000 kilometara udaljena od Srbije, čekanje na šlep službu je dug proces. Iskusna šlep služba svakako će odmah nakon vašeg poziva izaći na teren, ali to može potrajati i do 20 sati.

Pomoć bi svakako trebalo sačekati u automobilu, iako se ne savetuje da svo to vreme provedete u vozilu. Obezbedite svoj automobil, i ako je to moguće, sklonite se na neko sigurnije mesto. Nakon što pozovete šlep službu i postavite sigurnosni trougao, kako biste upozorili druge učesnike u saobraćaju, potražite mesto na kojem ćete provesti vreme dok čekate. Ukoliko se u vašoj neposrednoj blizini nalazi motel/hotel ili kafić, sačekajte pomoć tu. Ne zaboravite da napunite bateriju vašeg mobilnog telefona, kako biste mogli da razgovarate sa timom šlep službe i date im tačne informacije o tome gde se nalazite.

Šlepanje vozila iz FrancuskeUkoliko vam je neophodna pomoć i usluga šlepanja vozila iz inostranstva, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju. Ova šlep služba vrši i uslugu dovoza novih ili polovnih vozila iz inostranstva, najsavremenijim auto-vozom, veoma efikasno i brzo.

Za više informacija o uslugama šlepanja i dovoza vozila iz Francuske i Evrope, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju!