Sandru Bullock su zadesile tri velike tragedije u samo nekoliko dana

Poslednjih mesec dana za poznatu glumici su bili verovatno najteži period u životu. Sandra Bullock prvo je u septembru izgubila oca, a onda su je napustila još dva vrlo važna člana porodice!

0
1066
Sandra Bullock tuga gubitak
Photo: Instagram screenshot @bullockxteam

Holivudska glumica trenutno prolazi kroz jako teško razdoblje, zbog kojeg maksimalno izbegava javnost.

Važnu gala večeru u Los Angelesu čija je tema bila žene u Hollywoodu, ipak nije mogla da propusti. Tada je s medijima podelila tužne vesti. Rekla je da je u septembru izgubila oca, a onda se iznenadila još jednim neverovatnim spletom okolnosti koji ju je šokirao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Bullock 💖👑 (@sandra_bullock_brazil) дана

‘Bilo je ovo užasnih nekoliko nedelja. Prvo mi je umro otac, a onda su mi uginula oba psa, zato se zaista nisam osećala spremnom da izađem u javnost’, objasnila je Sandra Bullock. Inače, lepa glumica poznata je kao veliki ljubitelj životinja, tako da je nakon gubitka prvog , odlučila da udomi dva psa. Reč je o čivavama i to ne običnim.

Pre dve godine, kada ih je uzela, Sandra je otkrila da je jedna čivava izgubila nogu u saobraćajnoj nesreći, a drugu je pronašla na plaži dok je šetala s bivšim suprugom Jesseom Jamesom. Za svoje voljene kućne ljubimce Sandra je bila jako vezana, pa ju je nakon porodične tragedije, gubitak njih jako pogodio.


Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde