Pravila kojih trebate da se pridržavate na prvom sastanku

0
1184
ljubav sastanak dvoje

Pravila kojih trebate da se pridržavate na prvom sastanku

Prvi sastanak sa mladićem ili devojkom, koju ste tek upoznali, donosi strepnju i uzbuđenje.

Upoznajete novu osobu. Čak i ako niste sigurni da li ćete sa njom/njim započeti vezu, postoji mogućnost da ćete se sprijateljiti, i da će ona postati deo vašeg društva.

ljubav brak sastanak

Međutim, pre nego što napustite kuću, proverite da li ste u potpunosti spremni, kako bi ste bili sigurni da će vam veče sa novom osobom biti prijatno.

Budite ono što jeste!

Na prvim sastancima, ljudi često pokušavaju da budu ono što nisu. Tako stvarate lažnu sliku o sebi.Ne pokušavajte biti neko drugi! Izrazite svoju ličnost i predstavite se onakvim kakvi ste zaista. Na taj način shvatićete da li on/ona želi biti sa vama zbog vas samih.

Naravno, ne morate ispričati celu svoju životnu priču, samo budite ono što jeste!

Vaš stajling

Fizička privlačnost nije jedini element zbog kojeg ćete se nekome dopasti, ali ko kaže da nema važnu ulogu u svemu, govori neistinu!

Trebate uvek da nosite ono u čemu ćete se dobro osećati. Kada ste zadovoljni svojim izgledom, to i druga strana oseća. Lepa odeća, sa druge strane, govori da ste se potrudili da izgledate najbolje moguće, za prvi sastanak.

ljubav moda sastanak

Vreme

Bez obzira koliko dobro želite izgledati, nemojte dozvoliti da kasnite na prvi sastanak! Najbolje je da se pojavite 5 do 10 minuta ranije. Na taj način ćete ostaviti utisak tačne i osobe od reči.

Sigurnost je na prvom mestu!

Ukoliko na prvi sastanak idete sa nekim koga ste upoznali preko društvenih mreža, imajte na umu, da tu osobu zapravo ne poznajete!

Dogovorite sastanak na javnom mestu i pobrinite se da nekoliko vaših prijatelja zna gde idete. Zamolite ih da vas pozovu telefonom, posle nekog vremena, kako bi se uverili da je sve u redu.

Planirajte!

U slučaju da vaš prvi sastanak ne ide onako kako ste planirali ili se nelagodno osećate sa osobom sa kojom ste izašli, trebate da imate plan kako da se izvučete iz nastale situacije. Hitni telefonski poziv je uvek prava stvar!

Ako pak smatrate da je vaša fizička sigurnost ugrožena, zamolite prijatelja da dođe i pomogne vam.

dvoje ljubav vecera

Novac

Ukoliko ste moderna, savremena žena, onda bi ste trebali da ponudite da platite račun na prvom sastanku, ili barem deo njega.

Novac trebate da imate uz sebe, ne samo zbog računa, već i činjenice da će vam u povratku zatrebati taksi prevoz.

Možda ćete na ovaj spisak, kako da se pripremite za prvi sastanak, poželeti da dodate još po neku stavku, u zavisnosti od aktivnosti koje planirate i mesta na koje izlazite.

Međutim, ovih nekoliko stvari, je poželjno da se pridržavate, kako bi ste proveli ugodno i prijatno veče.

Nikada se ne zna, neki su na ovaj način upoznali ljubav svog života.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde