Ni traga od lepote Gisele Bundchen na naslovnici italijanskog Vogue

Ovako smo navikli da izgleda Gisele Bundchen, ali supermodel ne liči na sebe na novoj naslovnici oktobarskog izdanja italijanskog Vogue magazina!

0
1928
Gisle Budnchen novo izdanje Vogue magazina
Photo: Instagram screenshot @gisele

Supermodel je skoro neprepoznatljiva jer se za potrebe fotosešna slikala kao legendarna italijanska pevačica.

38-godišnja manekenka i supermodel, Gisele Bundchen se za oktobarsko izdanje Vogue magazina slikala kao čuvena italijanska pevačica Mina Mazzini. Kosu je ofarbala u crveno, stavila je veoma jaku šminku na oči i smeli crveni ruž koji je još dopunjen olovkom oko ivica. Za njenu garderbu pobrinula se čuvena modna kuća Dior.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

It’s always fun when I get to play different roles while modeling and feel what is like to look completely different. Thank you to my sweet friends @luigiandiango @gb65 @efarneti @patti_wilson @danielhernandezdh and @ginaedwards_ for making me look like the most iconic italian singer of all times for a day @mina_mazzini_official 😘 É sempre divertido quando eu posso interpretar diferentes papéis enquanto estou modelando e sentir como é parecer completamente diferente. Obrigado ao meus amigos @luigiandiango @gb65 @efarneti @patti_wilson @danielhernandezdh e @ginaedwards_ por me fazerem parecer a cantora italiana mais icônica de todos os tempos por um dia @mina_mazzini_official 😘

Објава коју дели Gisele Bündchen (@gisele) дана

„Uvek mi je zabavno kada mogu kao model da imam različite uloge i da vidim kako je kada izgledam totalno drugačije“, rekla je Bundchen o njenoj promeni na svom Instagram nalogu, gde je takođe prikazala novu naslovnu stranu italijanskog Vogue-a.

Zatim je zahvalila svima koji su bili uključeni u snimanje, zbog toga što su „učinili da izgledam makar na jedan dan kao najbolja italijanska pevačica svih vremena“, označavajući pravu Mazzini u svom postu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gisele Bündchen (@gisele) дана

Novo izdanje magazina posvećeno je pevačici, jer Vogue Italia slavi 60 godina svoje karijere i stila. Emanuele Farneti, direktor Vogue Italia, rekao je da je njegov cilj bio da pokaže „uticaj pevačice koji je imala na svet mode, lepote i pop kulture uopšte“.

Mazzini koja je sada u sedamdesetim, bila je modna ikona i pevačica koja je ostavila neizbrisiv trag na italijanskoj modnoj i muzičkoj sceni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Da Sanremo 1961 – in studio 2018

Објава коју дели Team Mina Mazzini (@mina_mazzini_official) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde