Sana Garić sa svojim bendom na EUROSONIC NOORDESLAG 2022

0
1014
sana garic

Na ovogodišnjem ESNS 2022 (Eurosonic Noordeslag), Evropskoj muzičkoj konferenciji i šoukejs festivalu, koji se tradicionalno održava u holandskom Groningenu, jedini predstavnik Srbije će biti Sana Garić.

Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS), jedan od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala i konferencija, najavio je za 2022. godinu sa više od 100 izvođača i nekoliko desetina govornika. Što se tiče pandemije, ovogodišnji ESNS biće potpuno digitalan i održava se od 19. do 22. januarakako bi nastavio svoju misiju 36. godinu zaredom: promociju nove evropske muzike.

sana garic 

Uz podršku Radio Beograda, Sana Garić će sa bendom održati koncert u sklopu šoukejs programa 20. januara 2022. u Groningenu. 

Pored Sane Garić i Exit Festival će biti ambasador Srbije, a na ESNS 2022 će biti u potrazi za novim talentima u sklopu programa European Talent Exchange Programme (ETEP)

Eurosonic Noordeslag je prostor za otkrivanje i upoznavanje muzičkih talenata Evrope. 
Ovaj događaj je poznat u pružanju podrške i plasiranju podršci otkrivanja novih imena na svetskoj muzičkoj sceni. 
 
Sana Garić je beogradska muzičarka i autorka.  Njen aktuelni album zove se  „Naočare za srce“ kojim predstavlja novu fazu u muzičkom radu i

kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa, i art roka.Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albumapotpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.