MOMENTS OF LIGHT CANDLES novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Moments of Light je holandski brend luksuznih mirisnih sveća i proizvoda za higijenu i negu tela. Nastao u Amsterdamu, brend poštuje etičke norme, a sveće dolaze u minimalističkim, elegantnim pakovanjima i prave se od potpuno prirodnih sastojaka.

0
420
MOMENTS OF LIGHT sveće ekskluzivne
Foto: Promo

Svaka sveća upakovana je u prelepi beli papir, izvanredne teksture, uz prikačenu kratku pesmu, koja naglašava šarm i toplinu ovog brenda.

„Umesto specifičnih mirisa, cvetnih ili biljnih, mi stvaramo momente. Momente koje želite da podelite sa dragom osobom ili one koje želite da traju večno. Svaki proizvod simbolizuje poseban momenat koji je opisan odgovarajućom pesmom.“

MOMENTS OF LIGHT sveće ekskluzivne
Foto: Promo

„Mirisi u koje ćete se zaljubiti, izvanredne teksture i jestivi sastojci. Želimo najbolje za vas. Zato sarađujemo sa renomiranom holandskom parfimerijom kako bismo koristili prirodne sastojke. Nikad ne vršimo testiranja na životinjama, naši sastojci nemaju parabene, niti plastične čestice, potpuno su prirodni.“

„Moments of…“ kolekcija mirisnih sveća nudi nežne i sveže mirise, poput Favourite Moments in the Morning, sačinjene od kajsije, mošusa, ružinog cveta i mahovine.

MOMENTS OF LIGHT sveće ekskluzivne
Foto: Promo

Moments of Gratitude sveća je sa svojom pikantnom, svežom notom apsolutni favorit, a arome poput jasmina, ambera, mošusa i cveta narandže će ulepšati svaki vaš poseban momenat.

Luksuzne sveće iz ponude ovog holandskog brenda naći će se u ponudi multibrand radnji FASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center, Ušće shopping center,  Novom Sadu – Promenada center, Zagrebu – Arena centar i Zadru – SuperNova.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde