Louis Vuitton je lansirao prvu kolekciju mirišljavih sveća za kuću

Ako ste uvek želeli mirišljave sveće sa potpisom Loius Vuittona, san vam se ostvario jer je upravo lansirana serija sa potpisom dizajnira Marc Newsona!

0
1256
Luj Viton mirišljave sveće
Photo: Promo

Idealan način kako da unesete dašak topline i chic atmosferu u interijer je elegantna sveća. Kao nastavak prve Louis Vuitton kampanje za miris, modna kuća je lansirala i četiri parfimisane sveće za dom.

Sveće se nalaze u keramičkoj kutijici sa zlatnim poklopcem, koju je dizajnirao Marc Newson i izgledaju jednako dobro kao što i mirišu. Svaka sveća ima i dršku od prirodne kože.

Photo: Promo

Na mirisima je radio majstor parfema Jacques Cavallier Belletrud, a svaki miris kreira totalno novi trenutak inspirisan mirisima koji u kuću ulaze kroz prozor.

 L’Air du Jardin donosi miris ruža iz vrta, Île Blanche toplo morsko sunce zamotano u veo belog pamuka, Feuilles d’Or donosi miris šume, a Dehors Il Neige magiju snežnih pahuljica.

Sveće će biti u prodaji od 5. novembra po ceni od 175 eura u odabranim Louis Vuitton prodavnicama kao i preko sajta www.louisvuitton.com.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde