LEVI’S & MICKEY MOUSE Rođendanska kolaboracija

Mickey Mouse i Levi’s® su među retkima koji su u 21. veku prepoznati kao pravi, ikonični američki simboli. U čast 90 godišnjice Mickey Mouse-a, ova dva originalna brenda udružila su snage po prvi put predstavljajući specijalno izdanje Mickey x Levi’s®, koje je označilo početak njihove saradnje za sezonu jesen/zima 2018.

0
1216
Levis Mickey Mouse kolekcija
Photo: Promo

Majice i dukserice ukrašene su Mickey Mouse grafikom, a za ovu posebnu kolekciju mnogi komadi preuzeti su iz Disney arhive iz Anaheima u Kaliforniji. Zvezda nove linije svakako je specijalno izdanje Levi’s® Trucker jakne sa Mickey Mouse aplikacijama, kao i par Levi’s® 501® džinsa sa Mickey printom.

Levis Mickey Mouse kolekcija
Photo: Promo

Mickey x Levi’s® kampanja će definitivno biti primećena od strane street wear ljubitelja s obzirom na tekuću logo maniju, a istovremeno će značiti povratak stila 80-ih i 90-ih, zahvaljujući autentičnim denim pranjima.

Levis Mickey Mouse kolekcija
Photo: Promo

Izvanredna Mickey ikonografija i klasične Levi’s® siluete savršen su par i način da se proslavi njihova istorija duga 235 godina. Ova dva brenda su, beskompromisno, istinski pioniri prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Levis Mickey Mouse kolekcija
Photo: Promo

Odabrane modele iz kolaborativne kolekcije MICKEY X Levi’s® moći ćete kupiti u Levi’s prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Rajićeva Shopping center, kao i Novom Sadu – Promenada SC od 15.11. te Nišu – Forum shopping center.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde