Death Stranding je u finalnoj fazi, napominje Hideo Kojima

U najnovijem intervjuu za japanske novine, Hideo Kojima je naveo da je dugoočekivani Death Stranding u finalnoj fazi i da je gameplay u potpunosti gotov.

0
1145
death stranding - kojima
Photo: Kojima Productions

Retko koja ličnost u gejming industriji može tako lako da uzburka fanove širom sveta kao Hideo Kojima. Ovaj legendarni dizajner video igara je postao poznat po svojoj Metal Gear Solid franšizi koja je u potpunosti revolucionizovala stealth žanr i donela nam neke neverovatne narative.

Poslednjih godina marljivo radi na novom naslovu pod nazivom „Death Stranding,“ zajedno sa cenjenim režiserom Guillermo del Torom, koji nam je doneo predivno zastrašujući Panov Lavirint. Bez obzira što je prošlo dosta vremena otkad je igra najavljena, o njoj se i dalje malo toga zna. Uprkos tome, fanovi sa ogromnim ushićenjem čekaju svaki novi delić informacije.

U novom intervjuu koji je dao za japanske novine „The Asahi Shimbun,“ Kojima je objasnio da je Death Stranding zapravo u finalnoj fazi poliranja i da su svi gameplay elementi već na mestu. Pored toga, Kojima vrši funkciju i jednog od glavnih testera igre kako bi utvrdio da sve funkcioniše kako treba. Samim tim, izgleda da je igra već u potpunosti spremna.

Da li to znači da ćemo uskoro dobiti i datum izlaska ovog naslova? Vrlo je moguće. Neka predviđanja su da bi igra mogla da se pojavi već na proleće, ali to je moguće samo pusta želja fanova.

Inače, saradnja ova dva genijalna uma je počela još kad je Kojima bio deo Konami kompanije i kada su radili na igri pod radnim nazivom P.T. koja je bila horor u stilu klasičnih Silent Hill igara. Nažalost, igra nikad nije završena jer su Kojima i Konami završili saradnju.

Death Stranding je, na neki način, nastavio u duhu ove horor igre.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde