Izašao novi trejler za Sqare Enixovu pucačinu Left Alive

U novom trejleru imamo prilike da vidimo razne elemente gejmpleja, uključujući stealth mod, crafting, i Mekove.

0
1083
left alive

Square Enix, jedna od najuticajnijih kompanija za video igre je objavila novi trejler za njihovu pucačinu koja izlazi 5. marta.

Trejler počinje naracijom koja predstavlja igru u klasičnom survival modu.

Iako još uvek ne znamo mnogo toga o ovom naslovu, ovaj trejler nam prikazuje mnoge aspekte igre koje ćemo imati prilike da vidimo.

S obzirom da je u pitanju otvorena mapa, planiranje rute igra vrlo bitnu ulogu. Sa koje strane je najbolje prići neprijatelju i koji je najbolji put do njih? Imate priliku da sami stvorite najefikasniju rutu.

Pošto igrate kao pozitivci, spašavanje civila je uvek prioritet. Spasite nedužne civile i otpratite ih do bezbedne lokacije.

left alive

Naravno, kako ćete to uraditi u potpunosti zavisi od vas. Da li ste više za stealth pristup gde možete iz daljine da likvidirate sve suparnike ili za ludu, akcionu avanturu sa moćnim oružjem? Sve zavisi od vašeg stila igranja. Left Alive vam dozvoljava oba pristupa.

U raznim specijalnim situacijama imaćete priliku da donesete pravi izbor i time direktno utičete na dalji tok igre. Da li ćete posegnuti za pištoljem i ugroziti život taoca ili pokušati da smirite situaciju za dobrobit svih? Izbor je na vama.

Trailer naglašava kako je povrh svega u pitanju survival igra pa samo preživljavanje igra ključnu ulogu. Napravite razne zamke i oružja ili pribor za prvu pomoć. Uradite šta god treba da preživite u ovom neprijateljskom okruženju.

left alive

Povrh svega toga, imaćete priliku i da vozite ogromne mehaničke robote – takozvane Mekove. Ove moćne mašine u potpunosti menjaju čitav gejmplej i podižu sve na novi nivo.

Left Alive trailer nam je otkrio dosta toga o novoj igri, ali ćemo ipak morati da sačekamo 5. mart da je isprobamo i sami. Za one nestrpljive koji jedva čekaju da se dočepaju ovog naslova, Computerland vam nudi pre-order po povoljnoj ceni. Posetite nas i naručite vašu kopiju odmah.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde