Influenserka tražila od restorana besplatnu večeru, a oni je okačili za stub srama

Influenserka koja ima nekoliko desetina hiljada pratilaca na Instagramu, okačena na stub srama jer je tražila besplatnu večeru!

0
1229
Influenserka i restoran u Poreču
Foto: Screenshot/Youtube

Za vas od našeg osoblja i gostiju niko nikad nije čuo, napisalo je osoblje jednog restorana u Poreču 20-godišnjoj influenserki Doris Stanković nakon što im je ponudila saradnju u obliku kompenzacije. Naime, htela je da objavi fotografiju na Instagramu označivši ih na svom profilu.

Tražila je besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svideo.

I šta onda, šta smo time dobili? Da se neko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram story-ju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smešna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Wiliams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom story-ju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe, poručili su joj nakon ponude, a odbijanje joj je jako teško palo jer je na svom TikToku odlučila oblatiti restoran što je odjeknulo na Twitteru. Zbog toga je postala i predmet ismejavanja.

@doris.stankovic

Loooool #balkan #foryoupage #fyp

♬ original sound – doris.stankovic

Nakon što je video obišao regiju, objavu je komentarisala i novinarka Maja Sever.

Sve što želim je ime ovog restorana u Poreču pa da ikada odem u taj grad sve što potrošim na hranu potrošim u tom restoranu, napisala je Sever.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde