Humanitarno bratstvo i jedinstvo – Trifunović s Rađom i Goranom Bogdanom pomaže deci u Hrvatskoj

Sergej Trifunović je na prozivke koje su mu upućene na twitteru odgovorio: 'Fondacija je spasila pet dječjih života. A ti nastavi sr**i'!

0
1257
Sergej Trifunović
Photo; Instagram @dick_whistler

‘U Zagrebu je pre par dana osnovana sestrinska fondacija ‘Podrži život’. U upravnom odboru su, pored moje malenkosti, i Goran Bogdan i Dino Rađa. Idemo, rižemo!’, napisao je Sergej Trifunović na svom Twitteru.

Na taj način je objavio lepu vest, nakon što već četiri godine putem fondacije pomaže deci u Srbiji, njegov projekt širi se i na Hrvatsku. Poznato je da je Trifunović veliki prijatelj s Rađom i Bogdanom, a odlična je vest što su prijateljstvo odlučili iskoristiti i kako bi pomogli onim najmlađim.

Nije ni ova vest mogla da prođe bez politike i prozivki, pa su Trifunovića isprozivali na Twitteru, što je on u svom stilu po kratkom postupku rešio. I Hrvatima i Srbima koji su ga kritikovali, slepi na humanu i jedinu poentu cele priče, poručio je: ‘Fondacija ‘Podrži život’, osnovana je pre četiri godine i bavi se prikupljanjem pomoći za bolesnu decu do 18 godina. Spasila je pet dečjih života. Sad je osnovana i u Hrvatskoj, a biće i u BiH. A ti nastavi sr**ti’, napisao je Trifunović između ostalog na svom Twitteru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Idemo, rižemo!!!❤️

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана

Tužno je kada se od želje da se pomogne najslabijim članovima ovog društva, a to su svakako bolesna deca, stvara političko, društveno – bilo kakvo drugo pitanje. Udruženje funkcioniše, ako je suditi po službenim stranicama, potpuno transparentno. Vidljivo je kome je i koliko novca uplaćeno, kome treba pomoći, a vrlo jednostavno mogu se javiti i donatori i volonteri, kao i oni kojima pomoć treba.

Poznato je da je i pre nastanka fondacije Trifunović u gostovanju na televiziji B92 došao u emisiju koja se bavila realityjem ‘Farma’. Ne treba posebno opisivati njegov prezir prema reality formi pa je jasno da se na poziv odazvao samo da bi u veoma gledanim televizijskim minutama skrenuo pažnju na devojčicu koja treba pomoć, kojoj treba operacija srca.

U legendarnom dvominutnom obraćanju, glumac je skrenuo pažnju na humanu svrhu, žiro račun na koji bi ljudi trebalo da uplatite novac, i poručio da neka na takve stvari (a ne glasanje ostanka kandidata u showu, op.a.) troše, a potom je otišao. Humanitarnim radom se bavi sve aktivnije, a sada područje delovanja širi.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde