Glamurozna prva dama Francuske Brigitte Macron ostavila danske princeze u drugom planu

0
884
Brigitte Macron moda stil vesti srbija
Photo: Screenshot Instagram @colunadocampelloofical

Iako preferira haljine iznad kolena i uske modele pantalona, prva dama Francuske Brigitte Macron u službenoj poseti Danskoj zablistala je u svečanoj toaleti na državnoj večeri u palati Christiansborg.

Francuski predsednički par Macron trenutno se nalazi u dvodnevnoj poseti Danskoj gde su ih u ulozi domaćina dočekali predstavnici danske kraljevske porodice.

Političko-kraljevski susret nastavio se i u večernjim satima na svečanoj večeri koju je danska kraljica Margareta II organizovala u čast uvaženih gostiju iz Francuske.

Hodnicima palate Christiansborg u Kopenhagenu Brigitte se u društvu supruga i članova kraljevske porodice prošetala u raskošnom modelu bele haljine do poda.

Kao što se moglo očekivati od velike ljubiteljke modne kuće Louis Vuitton, za haljinu viđenu na Brigitte Macron i ovaj je put zaslužan luksuzni francuski brend.

Sa srebrnim detaljima u formi poruba, crnim detaljem na torzu i značajnijim prorezom koji je otkrivao štikle metalnog sjaja, haljina modne kuće Louis Vuitton pokazala se punim pogotkom, a celokupno izdanje Brigitte je istaknula srebrnom torbicom na preklop i šinjon punđom.

U svečanoj haljini prva dama Francuske poslednji je put viđena prilikom službene posjete SAD-u, kada je odmerila modne snage s atraktivnom Melanijom Trump.

Povodom svečane večere u Beloj kući, takođe se odlučila za belu haljinu s potpisom omiljenog Louis Vuittona koja, u odnosu na haljinu viđenu u Danskoj, stiže s upečatljivim zlatnim ukrasima.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde