Ako budem živ! Profesor poslao studentima obaveštenje koje je postalo HIT!

Obaveštenje profesora je podelilo mišljenja! Jedni ga podržavaju, a drugi kažu da je neprofesionalan i neozbiljan! Šta vi mislite?

0
28
Obaveštenje za studente
Foto: ShutterStock

Obaveštenje koje je navodno jedan profesor poslao svojim studentima kako bi ih obavestio da odgađa ispit postao je viralan zbog bizarnih razloga koje je naveo.

Nažalost, moraću da odgodim ispit i otkažem predavanje u četvrtak. Upucan sam i završio na hitnoj. Takođe sam dobio COVID i usred sam razvoda. Konsultacije sa mojim asistentom su i dalje od 11 do 12 u ponedeljak i sredu. Ako budem živ, ispit će se održati narednog ponedeljka„, napisao je u objavi koja se odmah počela deliti društvenim mrežama.

Na internetu se ubrzo pojavio i profesorov sledeći mail.

Čini se da je moj zadnji mail postao viralan. Hvala vam na obaveštenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi COVID-a. Ispit se i dalje održava u ponedeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Sretno svima„, stoji u objavi.

Prvo obaveštenje podeljeno je 132,5 hiljada puta i dobilo je 814 hiljada lajkova, a izazvalo je brojne reakcije.

Dok su neki komentarisali da je profesor neprofesionalan jer deli svoje lične probleme sa studentima, drugi su ga branili, a treći su tvrdili da dotični profesor ne postoji i da se radi o lažnoj objavi.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde