Montaža i demontaža nameštaja u toku selidbe

0
1077
Montaza i demontaza namestaja

Montaža i demontaža nameštaja ponekad su neophodni u procesu preseljenja domaćinstva, poslovnog prostora ili kancelarije.

Kabasti i veliki nameštaj, kao što su ormari, garderoberi, police za knjige i slično, često ne mogu da se presele u stanju u kakvom se nalaze. Ovo može biti i zbog njihove veličine, ali i zbog stanja samog nameštaja (stari nameštaj može se lako polomiti u celom procesu).

Kako bi se prostor u kamionu ili kombiju za selidbe maksimalno iskoristio, montaža i demontaža nameštaja se svakako preporučuju.

Ipak, to ne bi trebalo da pokušavate da uradite sami. Prepustite ovaj posao profesionalnim rukama i pouzdanoj agenciji za selidbe. Na taj način bićete sigurni da će svaki deo nameštaja biti pravilno spakovan i na novu lokaciju stići neoštećen. Osim toga, možete biti mirni da se nijedan šraf ili ekser neće izgubiti i time učiniti sklapanje nameštaja pravom noćnom morom.

U narednim redovima otkrivamo vam kako se na pravilan način vrše demontaža i montaža nameštaja u toku selidbe.

Prvi korak je demontaža nameštaja na staroj lokaciji

U slučaju da posedujete kabasti nameštaj koji je potrebno preseliti na drugu lokaciju, neophodno je da se on pre toga demontira. Demontaža nameštaja je prvi korak u procesu pakovanja i utovara stvari u kombi ili kamion.

Montaza i demontaza namestajaVeoma je važno da obratite pažnju da redosled delova koji se rasklapaju. Obeležite njihovo pakovanje adekvatnim markerom, ako ne možete da zapamtite redosled. Na taj način ubrzava se proces kasnije montaže na novoj adresi.

Profesionalni tim agencije Atom izvršiće pakovanje stvari koje su demontirane na pravi način. Tada postaje neophodna i amabalaža za selidbe. Adekvatna ambalaža za selidbe učiniće pakovanje stvari jednostavnijim. U ove svrhe možete koristiti streč foliju, pucketavu foliju, kartonske kutije, kutije od pića, ali i selotejp traku, kao i markere i druge obeleživače.

Šrafovi i sitni delovi koji su izvađeni prilikom demontaže pakuju se u kesice, kako se ne bi izgubili ili zaturili negde. Osim toga, svaku kesicu je neophodno obeležiti kako bi se znalo koji šraf pripada kom komadu nameštaja.

Montaža i demontaža nameštaja – Šta podrazumeva montaža nameštaja na novoj lokaciji?

Nakon demontaže nameštaja i pakovanja istog, na red sledi transport do nove lokacije. Montaža i demontaža nameštaja ne bi bila poptuna bez drugog dela ovog procesa – montaže na novoj adresi.

Kada nameštaj u delovima stigne na novu lokaciju, sledi montaža istog. Ukoliko ovaj deo poverite agenciji Atom, profesionalni tim će se postarati da se vaše stvari sklope na novoj adresi u najkraćem vremenskom periodu.

Kada se obeleži pravilan raspored demontiranih stvari, montaža se ubrzava, a samim tim i celokupan proces selidbe. Delovi koji su prvi demontirani, prilikom montiranja dolaze poslednji na red.

Ostale usluge koje vam nudi agencija Atom

Selidbe u Srbiji nisu jednostavan zadatak. Stoga, uvek bi ih trebalo prepustiti profesionalnim rukama. One, pored montaže i demontaže nameštaja, podrazumevaju i sledeće.

Plan selidbe je prvi korak. Bez pravilnog planiranja selidbe nema ni sigurnog i brzog preseljenja. Zaposleni agencije Atom će u dogovoru sa vama napraviti celokupan plan selidbe, kao i odrediti njeno trajanje i cenu.

U cenu selidbe spadaju i ostali elementi iste – utovar i istovar stvari, prevoz do nove lokacije, broj angažovanih radnika, pređena kilometraža, broj spratova zgrade, kao i postojanje lifta u istoj, ali i skladištenje stvari i procesi montaže i demontaže.

Montaza i demontaza namestajaKako bi vaša selidba protekla u najkraćem vremenskom roku i u savršenom redu, uvek se obratite profesionalnoj agenciji. Na taj način postaraćete se da vaša selidba protekne u savršenom redu.

Tim agencije za selidbe Atom potrudiće se da vaše dragocenosti stignu na novu lokaciju neoštećene i sigurne.