Selidbe u Srbiji – Jednostavan ili težak poduhvat?

0
34
Selidbe u Srbiji

Selidbe u Srbiji, bez obzira da li su u pitanju selidbe kuće ili poslovnog prostora, mogu biti veoma jednostavan poduhvat uz pravu agenciju.

Proces preseljenja iz jednog u drugi grad mnogi smatraju napornim, zamarajućim i opterećujućim. Ovo je naročito slučaj kada to pokušate da učinite sami, uz pomoć porodice ili prijatelja. To sa sobom nosi mnogo stresa, nerviranja i nepredviđenih situacija. Sa druge strane, ukoliko preseljenje vašeg domaćinstva ili kancelarije prepustite profesionalnim rukama, ceo proces se uproštava, a vi se rešavate stresa i nerviranja.

Šta sve podrazumevaju selidbe u Srbiji?

Selidbe unutar naše države mogu podrazumevati selidbe domaćinstava ili pak selidbe poslovnih prostora.

Selidbe domaćinstava smatraju se manje komplikovanim od selidbi kancelarija, firmi, prodavnica i drugih poslovnih prostora.

Selidbe u SrbijiUkoliko planirate da se sa svojom porodicom preselite u drugi grad ili pak drugi deo grada, važno je da pronađete pravu agenciju. Agencija za selidbe biće vaš najbolji partner na tom putu. Iako su selidbe domaćinstava jednostavnije, to ne znači da ne zahtevaju određen stepen pripreme. Stručnjaci savetuju planiranje selidbe i do šest meseci unapred, kako bi sve proteklo u savršenom redu.

Selidbe domaćinstava mogu podrazumevati i montažu i demontažu nameštaja. Ponekad je neophodno demontirati određeni komad kabastog nameštaja, kako bi bio spreman za prevoz kombijem ili kamionom do nove lokacije. Zatim ga je neophodno montirati na novoj adresi. To umesto vas može učiniti tim agencije za selidbe. Na taj način, dodatno smanjujete nivo stresa prilikom poduhvata zvanog preseljenje.

Sa druge strane, selidbe u Srbiji mogu podrazumevati i skladištenje stvari. Naime, ponekad je neophodno skladištiti stvari tokom procesa selidbe. Skladištenje stvari može podrazumevati skladištenje nameštaja koji će se naći na novoj lokaciji, skladištenje poslovnih dokumenata, kao i skladištenje kutija i ostalih stvari u jednoj kancelariji ili domaćinstvu.

Selidbe u Srbiji mogu podrazumevati i odvoz nepotrebnih stvari

Sigurni smo da ste se barem jednom u životu susreli sa problemom “nepotrebnih stvari“ i haosa u kući usled njih. Svi mi u stanu, kući, vikendici ili ostavi imamo barem nešto starih stvari sa kojima ne znamo šta bismo radili.

Agencija Atom iz Beograda nudi vam savršeno rešenje – odvoz nepotrebnih stvari. Ekipa ove agencije za selidbe dolazi do vas i nepotrebne stvari odvozi na legalnu deponiju. Na taj način, rešavate problem pretrpanih prostorija. Kao što i sami znate, pretrpane prostorije mogu izazivati u vama osećaj preplavljenosti. To niko ne želi, zar ne?

Prema tome, ukoliko ste u procesu selidbe, ne želite da budete opterećeni starim i nepotrebnim stvarima. Tada je odvoz nepotrebnih stvari jedino logično i pametno rešenje.

Za odvoz starih stvari može se angažovati kombi ili kamionski prevoz, u zavisnosti od količine i veličine stvari.

Koja je cena selidbi unutar naše države?

Cena selidbi u Srbiji zavisiće od mnogo različitih faktora koji utiču na nju.

Pre svega, što je veća udaljenost utovarnog i istovarnog mesta, cena selidbe se, logično, povećava. Zatim, u cenu selidbe uračunava se i broj spratova, kao i postojanje lifta u zgradama gde se vrši selidba. Broj radnika angažovanih za selidbu, kao i potreba za demontažom i montažom nameštaja takođe su faktori koji utiču na cenu selidbe.

Selidbe u SrbijiU zavisnosti od toga da li se selidba organizuje kombijem ili kamionom takođe će zavisiti i cena selidbe. Generalno govoreći, cene selidbe kamionom skuplje su od selidbi kombijem.

Agencija za selidbe Atom nudi vam i mogućnost besplatne procene selidbe. Agencija će na licu mesta proceniti obim i cenu posla, u dogovoru sa vama. Naravno, plan selidbe takođe se organizuje u dogovoru sa vama, kao klijentom agencije.

Ukoliko želite da preseljenje vašeg doma ili kancelarije prođe bez ikakvih problema, angažujte proverenu i kvalitetnu agenciju poput agencije Atom. Za više informacija o ceni i planu selidbe, u svakom trenutku su vam dostupni operateri ove agencije.