Zvezda Formule 1 Lewis Hamilton pozirao u kiltu za naslovnicu GQ-a

0
1034
luis hamilton formula 1

Vozač Formule 1, Lewis Hamilton pozirao je za naslovnicu britanskog časopisa GQ u kiltu, kako bi ‘ispravio nepravdu’ zbog ismejavnaja rođaka koji je nosio haljinu za princeze.

Na Božić 2017. zvezda Formule 1 izazvao je salve besa na društvenim mrežama kada je na Instagramu podelio video u kojem se ruga svom nećaku Kaidenu jer je obukao haljinu. „Zašto si to obukao, momci to ne nose“, rekao je dečaku ovaj poznati as Formule 1.

Već idućeg dana on se izvinio svom nećaku i uklonio video koji je bio postavio na svom instagram nalogu, da bi se sada nakon šest meseci Lewis izvinio javno. Ovaj 33-godišnjak za avgustovsko izdanje britanskog GQ-a pozirao u brojnim suknjama koje je dizajnirao Tommy Hilfiger. Na ideju su došli u časopisu, da bi zatim pitali Hamiltona da li želi da bude na naslovnici u suknjama razičitih boja.

Zvezda Formule 1 je više puta nakon što je obrisao video u kojem ismeva svog nećaka, izrazio žaljenje.

luis hamilton formula 1

„Još uvek žalim zbog toga, i krivo mi je što sam to uradio. Međutim na kraju, mislim da je u životu bitno da ljude ocenjuju kroz njihova dela, a pogotovo za njihove riječi, a mene jesu… Najdublje se izvinjavam zbog svog ponašanja jer sam shvatio da nije prihvatljivo da iko, bez obzira ko to bio, marginalizira i ismeva bilo koga.“

luis hamilton formula 1

Izvor: 100posto.hr

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde