Već vam je ponestalo ideja za nove nokte? Jelly nokti su letnji hit!

Boju noktiju možete izabrati naravno, ali vam preporučujemo fluorescentne boje jer je efekat mogo veći.

0
2333
jelly stakleni nokti

Dugo vremena je prošlo otkako se nije pojavio neki nov, ali pristojan trend za nokte. Trend koji prosečna osoba zapravo može i nositi. Mislimo na to da na noktima nisu zalepljene figurice ili razne drugi dodaci. Budući da devojkama u poslednje vreme ponestaje ideja za ukrašavanje noktiju možda se okrenu žele (jelly) noktima. Na žalost sladokusaca, ovo nisu jestivi nokti koji imaju ukus jagode, narandže ili kivija, međutim isto tako izgledaju privlačno.

https://www.instagram.com/p/BlS37ZPlZsm/?tagged=jellynails

Da bi napravila ovakav nokat kozmetičarka mora da oboji površinu neprovidnom bojom a zatim da doda providan nastavak. Tada nokti izgledaju kao da su napravljeni od želea. Verovatno već jedva čekate da vidite o čemu se radi tako da u nastavku pogledajte fotografije ovog novog letnjeg hita.

https://www.instagram.com/p/BlULmL3AemB/?utm_source=ig_web_copy_link

Mogu se izraditi u bilo kojoj boji, ali na društvenim mrežama vidi se kako su kod korisnica popularne fluorescentne boje, jer je sa njima efekt veći. Oblik nokta je takođe stvar izbora, ali za ovaj jelly efekat nokti bi trebali biti nešto duži da bi se videla providnost. Drugo ime za ovakvu manikir je stakleni nokti. Slobodno ih tako nazovite, ako vas kozmetičarka bledo pogleda nakon što zatražite da vam napravi ‘žele nokte’.

https://www.instagram.com/p/BlOGY9nHy8u/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlMKfn2heW5/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlJMxfPl-_x/?utm_source=ig_web_copy_link

Već vam je ponestalo ideja za nove nokte? Jelly nokti su letnji hit!

Da li vam se svidjaju ovakvi nokti?

Thank you for the vote!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde