Rafting Tara: Učinite leto 2019-e najboljim do sada!

Ukoliko tražite način da se skroz opustite, zabavite i istovremeno "prodrmate" celo telo, onda nema vremena za gubljenje - trk na reku! Rafting na Tari je iskustvo koje ćete pamtiti celog života!

0
1659
rafting Tara

Svako bi želeo da makar za trenutak pobegne iz surove realnosti. Brzina vremena u kojem živimo ne dozvoljava nam da se bavimo fizičkim aktivnostima onoliko koliko bismo to hteli.  Savršeno bi bilo spojiti sport koji će nam omogućiti i zabavu i neponovljivo iskustvo. Zato je rafting Tara idealno rešenje za sve adrenalinske zavisnike, avanturiste i ljude koji bi da probaju nešto novo i uzbudljivo. Kada jednom isprobate rafting na Tari, poželećete iznova i iznova da se bavite ovom aktivnošću.

Oslobodite sebe – Rafting Tara aktivnosti će vas učiniti ponovo živim

Stres je neminovnost današnjeg načina življenja. Svi uporno traže načine da ga se oslobode, a jedan od najboljih je upravo rafting na reci Tari. Kada krstarite Tarom imate osećaj kao da se nalazite u nekom drugom, lepšem svetu. Rafting Tara iz korena menja ljude i njihove ustaljene navike. Razloga za to ima mnogo.

Dok veslate u čamcu, aktivirate sve mišiće u svom telu, sagorevate kalorije, podstičete rad hormona koji su zaduženi za osećaj sreće i dobrog raspoloženja. Jednostavno, jačate i fizički i mentalno. Čar raftinga na Tari jeste da sve te aktivnosti radite na otvorenom, u iskonskoj, netaknutoj prirodi što je mnogo bolja solucija nego biti u zatvorenom, zagušljivom prostoru.

rafting Tara 1Krstareći uzbudljivom Tarom ćete odmoriti svoju dušu, redukovaćete sav nagomilani stres, iskusićete trenutke za koje biste voleli da zauvek traju. I što je najvažnije – osetićete neverovatnu adernalinsku pumpu u naletu jakih talasa. Jednog trentuka imaćete osećaj kao da ćete ispasti iz čamca, ali već sledeće sekunde shvatate da je sve u redu. Upravo je to najlepši trenutak raftinga na Tari kada ćete osetiti veliki nalet energije i kada ćete se ponovo osetiti živim. Niko se do sada nije pokajao!

Uživajte u reci – Doživite magičnu Taru kao nikada do sada

Reka Tara (ili „Suza Evrope“) sa razlogom slovi za jednu od najlepših, najbistrijih voda u celoj Evropi i važi za jednu najlepših voda za rafting u celom svetu. Tara je jedinstvena i po izuzetno bogatom biljnom i životinjskom svetu. Bukvalno svaki deo ove reke vam može ponuditi nešto novo dok njome krstarite. I dok plovite, s jedne strane imate visoke planine, s druge zelenilo šuma, bogatu floru i faunu, a u centru tog sistema vi i reka. Čarobno, zar ne?

Tara je dugačka skoro 147 kilometara, a kanjoin reke Tare ima dubinu od 1.333 metara. To ga čini ubedljivo najdubljim kanjonom u celoj Evropi! Takođe, i reka i njen kanjon se nalaze pod UNESCO-vom zaštitom. Tara je stvorena za rafting tokom cele godine, ali za one prave adrenalinske zavisnke, rafting na Tari je najbolji od aprila, pa sve do kraja leta. Tada je vodostaj najveći, a brzaci čine da vaš avanturistički duh zaživi i ovo iskustvo bude nezaboravno.

Tara takođe poseduje oko 80 nestvarno lepih i skrivenih pećina. Ovaj prizor je toliko bajkovit da će vas ostaviti bez daha!

Cilj raftinga na Tari nije puka fizička aktivnost, već zadovoljstvo i uživanje u kvalitetno provedenom vremenu sa dragim ljudima. Probajte rafting na reci Tari i videćete da je to zabava koja će uneti novu svežinu u vaš život.

rafting Tara 2Rafting Tara – ture za nezaboravno iskustvo

Kada je rafting Tara u pitanju, sve ture su raspodeljene u pet različitih segmenata, u zavisnosti od toga koliko dana želite da krstarite. U ranim jutarnjim satima predviđen je doručak i prevoz do Brestovice i drugih mesta od kojih je predviđen rafting. Svaki učesnik raftinga dobija ronilačko odelo, čizme i prsluk za spasavanje. Uz iskusne vodiče, sve vreme ćete biti u sigurnim rukama. Pred smiraj dana je predviđena je ugodna večera i opuštanje uz muziku.

U ovim turama imaćete priliku ne samo da uživate u raftingu na Tari, već i u vrhunskoj domaćoj hrani i zdravom obrascu života.

Dakle, od prvog do poslednjeg trenutka, rafting na Tari će vam biti doživljaj za pamćenje. Život je kratak, a jedinstveno iskustvo ovog krstarenja definitivno treba probati. Učinite pravu stvar za sebe, posetite sajt www.autocampdrina.com i spremite se za nezaboravno putovanje i leto 2019. godine!

Vaša prva prava avantura može da počne!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde