Princeza Dajana je saznala za najveću izdaju u životu dve nedelje pre venčanja

0
2064
princeza dajana prevara
Photo: Screenshot Instagram @diana_theprincessofthepeople

Godine 1996., princeza Dajana i princ Čarls su se razveli nakon 15 godina braka. Bez sumnje, jedan od glavnih razloga je to što se Dajana, kako je jednom kazala, osećala „kao treća osoba u braku“.

Princ Čarls je bio u vezi sa Kamilom Parker Bolus prije nego što je stupio u romansu sa princezom Dajanom, a raskinuli su 1971. godine, kada se princ pridružio Britanskoj kraljevskoj ratnoj mornarici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Royal Family Fanpage (@britishroyalfanpage) дана

Dve godine kasnije, Kamila se udaje za Endrjua Parkera Boulsa i tada se čini da ne postoji nikakva šansa za zajedničku budućnost Kamile i Čarlsa. Kako je poznato, Čarls je 1980. godine počeo da se viđa sa tada 19-godišnjom Lejdi Dajanom Spenser, a ovaj par se venčao u julu mesecu naredne godine.

Ipak, uprkos razdvajanju i novim partnerima osećanja između Čarsla i Kamile nisu mogla tek tako da nestanu, tako da je par 1986. godine obnovio ljubavnu romansu, iako su oboje bili u bračnoj zajednici.

Tek 1992. godine palata je potvrdila da je bilo ozbiljnih bračnih problema između Čarlsa i Dajane, i da su se njih dvoje razveli u decembru mesecu.

Pet godina kasnije princeza Dajana je otvoreno govorila u intervjuu na koji način je saznala da njen suprug ima aferu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rude Coments Will Be Deleted! (@royals_tea) дана

Kako piše Miror, Dajana je otkrila jednu kutiju samo nekoliko nedelja pre venčanja. Otvorila ju je, a unutra je bila narukvica.

„Još uvek sam bila previše nezrela da bih razumela sve poruke na koje sam nailazila usput. I onda mi je jedna osoba u njegovoj kancelariji rekla da je moj muž namenio narukvicu za nju (Kamilu)“, kazala je princeza.“

Jednog dana ušla je u kancelariju tog čoveka i pitala ga šta se nalazi u kutiju, a on joj je savetovao da ne gleda.

„Otvorila sam i tamo se nalazila narukvica“. „Bila sam očajna, i besna. Zašto ne može da bude iskren sa mnom?“, zapitala se tada Dajana.

Na osnovu Endrjua Mortona, koji je beležio biografiju kraljevske porodice, javnost je saznala da su na narukvici bila dva ugravirana slova ‘G’ i ‘F’, a očigledno je bilo reč o nadimcima koje su Čarsl i Kamila dali jedno drugom – Gledis i Fres.

Ovaj dogadjaj se desio samo dve nedelje pre venčanja zbog čega je Dajana htela da otkaže ceremoniju.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde