Prelepa Hana Olajić po drugi put u ulozi modnog policajca!

Hana je zajedno sa našim urednikom rubirke Modna policija, Davidom, dala svoje komentare na stilove dobro odevnih momaka.

0
1906
modna policija

Hana Olajić je vlasnica je brenda ‘Hana Olajić Fashion’ i po drugi put je u ulozi modnog policajca na Trendy portalu. Za svoj brend ističe da je posvećen svakoj ženi koja želi da bude uvek primećena, doterana i šik. Hana je devojka koja se grozi uniformisanosti, pa se tako i njen brend nikada ne okreće trendovima i uvek idu korak ispred njih.

hana olajic modna policijkaModele njenog brenda možete pogledati na instagram profilu @hana_olajic_fashion!
Hana, zajedno sa našim urednikom dala je svoj komentar na stilove dobro odevnih momaka.

Krećemo!

1. Stevan Miladinović

modna policijaHana: Svidja mi se Stevanov stil. Moderno, urbano, chic i vidi se da je siguran u to što nosi, što je veoma bitno.

David: Moram da priznam da je Stevan dosta blizak mom fazonu. Ima neke greške, ali ne modne, već jednostavno konceptske. Na primer, ovo odelo, čini mi se da je Boškova kolekcija, mi je preterano. Ne zato što je pink, već zato što je previše pink. Nude majica ispod sakoa bi bila pun pogodak i dodao bih zlatni lanac. Dopada mi se ova kombinacija iz Praga. Mislim, kada ste prijatelj sa Dejanom Milićevićem i kada ste često sa njim na raznim dogadjajima, bilo bi passe da ne znate dobro da izgledate, tako da, veliko bravo. Super su se spojile njihove energije.

2. Aleksa Burgić

Hana: Lepo i skladno obučen! Najviše mi se svidja prva kombinacija, sve je lepo uklopio. Obuću bih promenila na drugoj slici! Sve ostalo je ok !

David: Aleksa je jedan od bolje odevenih momaka koje poznajem. Ima svoj stil. Nonšalantno se kreće iz stila u stil. Staviću po strani naš odnos, on je neko ko posle mene u mom gradu ima puno hrabrosti kada je odevanje u pitanju. Pa jedno veliko bravo za to. Svakako iskače iz mase, na ovaj ili onaj način. Dakle, nije poput većine.

3. Aleksa Joksimović

Hana:  Tri potpuno različita stila! Svidja mi se najviše kombinacija sa kožnom jaknom, kravata je suvišna po mom mišljenju kao i nakit. Sve u svemu dobro se snalazi u različitim stilovima. Lepo.

David: Aleksu sam, čini mi se, par puta video u Prokuplju. Uvek je od glave do pete sređen. Uvek. Originalan je i mislim da je to njegov veliki kvalitet. Teško je biti muškarac koji je originalan i jedinstven u ovom našem vremenu. Što njemu ide od ruke svakako.

4. Dušan Petrović

Hana: Sportski tip koji uvek dobro ukombinuje odevne predmete da to izgleda skladno, kao što je učinio na ove dve fotografije! Izabrao je klasičnu kombinaciju što se tiče odela koja uvek prolazi. Sve u svemu-lepo!

David: Dušanu ipak više ide kada je iza objektiva. Okej je. Ništa preterano posebno, talentovan je jako, pa mu i oblačenje nije toliko važno.

5. Filip Savić

Hana: Takodje tri potpuno različita stila i u svakom se dobro snašao! Sve mu dobro stoji!!

David: Filip kao Filip je uvek usklađen. Njegov stil podseća me na Emira Aličkovića najviše. Imaju čak pojedine iste komade. Ne eksperimentiše previše, ali uvek dobro izgleda. Poznajem ga i smatram da on može sebi da dozovoli raznorazne eksperimente. Inače mi se dopada kako se oblači, definitivno.

6. Vujadin Savić

Hana: Perfektno! Definitivno je obučen po mom ukusu, ne bih ništa menjala! Čak i na slici sa treninga izgleda stilizovano i lepo! Bravo!! Za mene je on pobednik ovog editorijala!

David: Vujadin je jedan od retkih sportista koji imaju stiliste. Njegov stilista radi odličan posao. Vujadin je vrh frajer i sa tim će se svi složiti.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde