Novi Xiaomi će se predstaviti sa dva vrhunska modela, a kamere pozadi oduševiće korinnike

Xiaomi mogao da ima model Mi 9 opremljen sa tri zadnje kamere, dok bi Mi Mik 4 mogao da dobije i periskopski objektiv za poboljšani zum.

0
1024
Xiaomi Mi 9
Foto: Mi Srbija

Izgleda da će se u 2019. godini voditi borba između proizvođača mobilnih telefona za tržite, i sve se više pribegava proizvodnji telefona sa dvostrukim kamera pozadi na pametnim telefonima. Xiaomi bi mogao da ima model Mi 9 sa tri zadnje kamere, dok bi Mi Mik 4 mogao da dobije i periskopski objektiv za poboljšani zum.

Oba modela bi trebalo da budu pogodba kineskog proizvođača ove godine, pokrenuta procesorom Kualcomm Snapdragon 855. Već se nagađalo da bi Mi 9 trebalo da postane prvi Xiaomi pametni telefon sa podrškom za 5G mreže, i čini se da bi mogao da bude povezan sa njim Mik 4.

Neke glasine čak sugerišu da bi Mi Mik mogao imati fleksibilni displej, iako su to ipak samo – glasine, još uvek. U međuvremenu, kompanija se sprema za lansiranje 5G verzije Mi Mik 3 na evropskom tržištu, postavljenog negdje u 2019. Izgleda da će 2019. godinabiti prilično uspešna godina za Xiaomi, piše Tech Radar.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde