Nesrećna mlada bogatašica ima materijalne stvari, ali joj je život prazan

Plavokosa Jane je na lotou osvojila pregršt novca, ali nema sreće u ljubavi. Sad traži muškarca kojem će platiti da bude s njom. I Srbi su dobrodošli!

0
828
mlada loto bogatašica traži dečka
Photo: Instagram

Jane Park (23), Britanka koja je sa 17 godina osvojila milion funti na lutriji, nudi 60.000 funti godišnje muškarcu koji s njom želi da provodi vreme. Njegov zadatak je da s njom izlazi na sastanke i večere dok se ne razvije eventualna ljubav. Otvorila je i internet stranicu gde se zainteresovani mogu prijaviti.

Mlada bogatašica već godinama uživa u skupim stvarima, ide na luksuzna putovanja, ali kaže da joj nešto u životu ipak nedostaje. Naime, nedavno je raskinula s dečkom, 19-godišnjim fudbalerom Jordanom Piggottom, što joj je slomilo srce. Sad se okrenula anonimnim muškarcima u nadi da oni donose više sreće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jane Park (@janeparkx) дана

Kaže da otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi jer nije sigurna želi li neko da bude s njom jer sam bogata ili zato što mu se zaista sviđa. Teško da će joj ovaj konkurs pomoći da nađe onog pravog, ali je ona uverena da je to pravi put.

Ako ste zainteresirani, upitnik možete popuniti OVDJE. U njemu, osim svojih osnovnih podataka, trebate ostaviti i link na svoj Facebook i Twitter profil te objašnjenje zašto ste baš vi njezin novi odabranik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jane Park (@janeparkx) дана

Premlada za milionski dobitak

Otkad je osvojila milione, Jane je kupila nekoliko novih automobila, kuću, a sredila je i nove zubi, grudi i usne. Ali, kaže da je bila premlada za toliki dobitak.

„Mislila sam da će mi nakon tog dobitka na lutriji u životu biti 10 puta bolje, a samo mi je deset puta gore. Većinu dana želela bih da uopšte nisam dobila taj novac. Osećam se kao da bi mi bilo lakše da uopšte nisam osvojila taj dobitak“, kaže Jane koja sebe naziva investitorkom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jane Park (@janeparkx) дана

Kaže da je svesna ljudi koji govore da žele da žive njenim životom i da imaju sav taj novac.

„Oni ne razumeju pod kakvim sam stresom. Imam materijalne stvari, ali moj život je prazan. Koja je svrha mog života?“, pita se Jane.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde