Muška G tačka stvarno postoji! Donosimo vam 4 koraka stimulacije koji će vašeg muškarca dovesti do ludila

Za neke muškarce dodirivanje prostate predstavlja užitak sličan vađenju zuba. Međutim taj deo koji se smestio između bešike i penisa, muškarcima može pružiti neverovatno puno zadovoljstva!

0
1572
masaža prostate
Photo: Pixabay.com

Dodirivanje prostate može pružiti muškarcima jako puno užitka, ako su voljni da se prepuste, objašnjavaju seksolozi. U prilog ovoj još uvek nedovoljno istraženoj G tački ide i povećanje prodaje stimulatora i seksi igrački koje su posvećene upravo stimulaciji prostate. Zanimljivo je da su najčešći kupci ovih uređaja heteroseksualci stariji od 45 godina.

„Orgazam koji dolazi iz prostate je zapravo vezan za uzbuđenje celog tela, i treba više vremena kako bi se postigao. Isto tako, ovaj orgazam ostavlja muškarcima duži osećaj treperenja. Razlikuje se od klasičnog orgazma koji je vrlo direktan i usmeren na jednu tačku“, ističu seks edukatori iz losanđeleskog centra Pleasure Chest.

via GIPHY

Donosimo vam 4 načina kako probuditi prostatu i dovesti muškarca do malo drugačijeg orgazma:

1. Pripremi ga

Kod masaže prostate ključna je higijena ruku. Pripazite da su vam ruke uvek čiste, a nokti uredno podrezani. Anus se može prirodno podmazati, pa tu u priču dolaze razni lubrikanti. Ako lubrikant ne želite prstima nanositi na muška strateška mesta, dobra pomoć bi bila aplikator za nanošenje lubrikanta.

2. Krenite sa masažom

To je jedini način da muškarci dopuste ženama da im pipkaju taj deo tela. Zato je pre masaže prostate korisno napraviti vanjsku masažu da bi se partner opustio.

via GIPHY

3. Istražite unutrašnjost

Ako se masaža pokazala uspešnom, na red dolazi masaža prostate. Ovo je delikatan korak i bilo bi dobro da budete nežni. Dovoljno je upotrebiti jedan prst za anus, i lagano ga pomerati u smeru trbuha. Bitno je pratiti partnera, koji će vam sigurno reći odgovara li mu to ili ne. I ne, nije potrebno staviti celu šaku, koliko god takve zablude lutaju medijima…

4. Masažer prostate

S obzirom da je masažer prostate veći korak ka postizanju muškog orgazama iz G tačke, mogli biste probati s manjim igračkama. Jako su popularni butt plugovi. Na tržištu ih ima stvarno puno, pa bi trebalo odabrati masažere, stimulatore i igračke koje imaju neki „rep“ ili vezicu pomoću koje se lagano odstrane iz anusa. U protivnom biste mogli osvanuti na naslovnoj strani nekih novina koje obožavaju da prenose detalje iz Urgentnog centra.

via GIPHY

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde